Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vikinia

Bole podbrzusza

Polecane posty

Gość vikinia

Witam moze ktoras z Was ma wieksze doswiadczenie i mnie uspokoi.a wiec tak: mialam okres(10.10) ktory dosc szybko sie skonczyl ale pozostal po nim bol podbrzusza wiec poszlam do gin. nie sugerujac nic mowie ze po okresie nadal boli mnie podbrzusze jakbym miala go dopiero dostac, zostałam zbadana a Pani gin, zapytala czy moglabym byc w ciazy poniewaz po badaniu stwierdzila rozpulchniona miekka macice czy jakos tak. no i ze tak poza tym to wszystko jest ok i na nic innego te bole i stan tehcniczny jej nie wskazuja jak na ciaze. zostalam zapisana na kolejne badanie m.in. USG 27.10 mowila rowniez ze na testy jest jeszcze za wczesnie ale wiadomo ze i tak go zrobilam i wczoraj kiedy go zrobilam przy zabarwianu sie pola testowego zauwazylismy druga kreske ktora sie pojawila i zniknela, po 5 min byla juz tylko jedna, Czy to mozliwe ze stezenie hormonu ciazowego jest jeszcze tak znikome ze ta kreska sie nie utrzymala czy po prostu mam niekompetentnego lekarza i ze mna cos jest nie tak?

hej ja mam podobny problem tez mialam@ na poczatku miesiaca i tez mnie bolalo podbrzysze nadal czasami cos czuje. mialam tez zaparcia i wzdecia i czesto bol glowy.testu nie robilam moze jutro zrobie nie wiem bo bym chciala zobaczyc dwie kreseczki.a u ciebie jak to jest?

zaparcia i wzdecia to nie przez ciaze. Na to jeszcze za wczesnie. Do autorki-moga byc znikome aczkolwiek powinno juz byc cos wiadomo. Ja zrobilabym drugi test albo poczekala do usg:) to juz niedaleko

Gość vikinia
zamierzam zrobic choc jak Gin powiedziala ze najwczesniej to i tak po 24.10 bedzie wiarygodny wynik na usg czekam z niecierpliwoscia bo chcialabym juz wiedziec na milion procent ze bedzie malenstwo

vikinia co tam u ciebie sie dzieje? ja testu nie robilam poczekam do nastepnej@

Gość yyyhmyyy
zrób betę, bedziesz miala 100% pewność

Gość iuytuy
tez tak mam tylko mi sie skonczyl 12tego i przez dwa dni mialam lawine wrecz a pozniej kolejne 3 prawie nic;/ lekkie plamienia bol podbrzusza mdlosci itp...sama niewiem

Gość co wy piszecie?
laska była 10 dni po okresie u gina i co nic nie było widać? ciekawe jakim cudem, w 40 dc to juz pęcherzyk by było widać, chyba że pozamaciczna