Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie nasto

dziewczyny nie czujecie sie brzydkie na tle nastolatek?

Polecane posty

Gość juz nie nasto

?? bo ja strasznie

Gość nowiuska1986
żartujesz chyba ? nie wiem jak w wiekszych miastach ale większość dziewczyn w wieku 14-18 wygląda tak samo zero gracji wszystkie ubrane jak typowe dz******

Gość yhuhyh
Nie, nie czuje sie brzydsza. A juz na pewno czuje sie madrzejsza od nastolatek.

Gość juz nie nasto
no to fajnie macie :)

Haha dobre - ja czuję się ładniejsza BARDZO dowartościowana Nastolatki obecnie?Tona tapety, styl albo różowej landrynki albo panny lekkich obyszajów, sztuczne po koniuszki palców? I jakby mało było zgrywają wielce dojrzałe i mądre kobiety przy czym słownictwo i cała gatka pozostawia wiele do życzenia Przy takich nastolatkach czuję się super:)

Gość juz nie nasto
ja nie umiem siebie okłamywac :) zazdroszcze wam tego wysokiego poczucia wartosci :)

Stoje ostatnio na przystanku a obok taka nastolatka Może z 150cm tlenione włosy do pasa, złota kurteczka odsłaniająca brzuch z kolczykiem w pępku, kozaczki na oko 15 lat Stoi i mówi do koleżanki "wiesz beybe ale melanżyk się zapowada ku....Chyba się najebie" - z gumą w buzi żutą jak krowa:PCałe towarzystwo lało się z tej je dorosłości:P

Gość .j44j4
ja jestem rocznik 87 i dopiero sporo po 20 poczulam sie kobieco :p

Gość juz nie nasto
świeżosci, beztroski, szaleństwa no wszystkiego

To ile Ty masz lat?:PZoabcz jak bawią się niektóre 40 stki:)Z życia trzeba korzystac nie tylko mając naście lat

po pierwsze to nastolatki czują się brzydko kiedy jestem w pobliżu, a po drugie im jestem starsza tym bardziej czuję się kobieca i piękna ;)

Gość uhauha
Ja mam 30 i nie czuję się brzydsza. Jestem ładna i zgrabna, a jak widzę te wieloryby z gimnazjum, to aż woła o pomstę do nieba.

Gość sdfsdfdfffggffgdf
przeciez one tez beda stare, latka lecą kazdemu, nie wiem czego zazdroscic. jedyne co to zazdroszcze im usmiechu na twarzy i optymizmu, bo z wiekiem czlwoiek coraz mniej sie smieje, coraz powazniejszy, zycie daje w kość... przynajmniej ja tak mam ze coraz mniej sie czuje wesola i beztroska

Gość juz nie nasto
beda ale teraz nie są :O

Gość juz nie nasto
no i zawsze beda młodsze od nas

Gość sdsdsdfdfsdfg
od nich tez beda mlodsze... ty jakas chora jestes, polecam psychiatre

Nie czuję się "brzydka"...Czasami jak je widzę, to wspominam swój wygląd jako nastolatka, podróże pociągiem w nieznane, autostop, słuchanie muzyki przez całe noce;) Ale nie uogólniajcie! Wiele nastolatek jest bardzo naturalnych, zadbanych, nie wszystkie noszą białe kozaki i mają tlenione włosy...

Gość juz nie nasto
po prostu nie chce byc starym truchlem :O

Gość .j44j4
to badz zadbana dorosla kobieta a nie dziewczynkąę nastolatką;)

Gość hmm*hmm*
na pocieszenie ci powiem ze te nastoletki tak sie masakruja(farbuja szybko wlosy,kilo tapety ,solara itp) ze za 10 lat Ty bedziesz wygladala mlodziej od nich :)))))a po drugie teraz ta mlodziez coraz grubsza .... hehehe

Osobiście uważam, że młodzież wygląda o wiele lepiej niż 15 lat temu. Inne zasoby pieniężne rodziców, inne możliwości... T akie tlenione nastki też zdarzały się te 15 lat temu, z tym, że miały niebieski tusz na powiekach, czerwone szminki i tapirowane loki;);) stylizowały się na młodsze wersje własnych matek. Były też naturalnie ładne dziewczyny, w spodniach z wysokim stanem i w golfach... w większości szczuplejsze od obecnych lasek... jednak nie mające tak dobrych sklepów dookoła, "przyzwolenia" na fryzjera i ładny makeup..

ja jestem rocznik 87 i uważam, że teraz dopiero ładnieje. oczywiście fajnie by było mieć 18ście, ale tylko by zmienić kilka rzeczy.

Gość kocham witkaca
ja też 87 ;) i czuję się coraz lepiej z moim ciałem :) w życiu bym nie chciała być znów nastolatką z milionem kompleksów, burzą hormonów i wahaniami nastroju. a kobieta przecież rozkwita dopiero po 30 ;)