Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina2703

mój syn śmierdzi

Polecane posty

Gość karolina2703

mam problem mój 8 letni syn śmierdzi glównie po powrocie z dworu ale nie jest to zapach potu czy brudu... ciężko mi nawet to porównać ale mnie odrzuca... po kapieli jest ok więc to tak jakby pot czy to może świadczyć o jakiejś chorobie??? pomóżcie

Gość siri
A co syn jada? Przeważnie z potem wydzielają się zapachy tego co spożywamy....No i czy nosi naturalną bieliznę?

Gość karolina2703
to samo co my ale mąż tak nie śmierdzi :P a bielizna bawełniana jak większość ciuchów... czy to mogą być jakieś problemy z np hormonami??? nie wiem jak długo to już trwa ale na pewno ze 3 miesiące...

Gość karolina2703
dodam że śmierdzi ogólnie a nie tylko pod pachami i nie jest to zapach potu nawet mój 14 brat śmierdzi bardziej normalnie :P ten zapach w ogóle nie ma nic wspólnego ze smrodem potu...

Gość wiemy że w takich razach
normalna matka kieruje kroki do pediatry :O Bywają choroby, przy których odmienny zapach potu to wskazówka dla lekarza.

Gość 928392839
Jesli to jest głównie po powrocie z dworu to spytaj go co na nim robi....

Gość karolina2703
zamierzam to zrobić i wcale nie znaczy to że jestem nienormalną i złą matką ale nie jestem wszechwiedząca to pytam... ale tu zawsze znajdzie się ktoś idealny kto potrafi tylko krytykować...

Gość karolina2703
no śmieszne bardzo.. człowiek pyta na poważnie a tu żarty sobie robią... lata po krzakach i goni za piłką.. dla wyzej zainteresowanych nie tapla się w gównie a kapie się codziennie jakby ktoś chciał mi dać dobra radę żeby się mył to niech sobie daruje..

Mój syn miał cos takiego też przez parę miesięcy, ze bardzo brzydko pachniał, wręcz śmierdział , ale jak sie spocił i to było czuć z pach.Wiem bo wąchałam i aż mnie odrzucało.Czasami wchodziłam do pokoju to czułam ten zapach.Kąpał się codziennie ale to i tak wiele nie pomagało.I jak nagle sie to pojawiło tak równie nagle znikło.Sama sie juz zaczynałam martwic.A z lekarzami to jest tak, ze to konowały i może karmili by go chemią, która i tak nic by nie pomogla.

Gość karolina2703
ma to tylko taki związek że tam sie poci bo gania a w domu siedzi na dupie więc się nie poci i też nie śmierdzi...

Gość nosz kurde zesz
Miałam kolegę, który miał problem zdrowotny objawiający się po prostu smrodem ciała, mógł się myć 70 razy dziennie, zmieniać co chwilę ciuchy, używać najlepszych antyperspirantów, a i tak siedzenie obok niego w ławce było koszmarem. Miał jakąś chorobę po prostu, ale nie wiem kiedy mu to wykryli.

Gość siri
Wpisz w google : brzydki zapach potu ...Wysłałam Ci link....

jest taka choroba jak fenyloketonuria. jest to charakterystyczny "mysi" zapach potu oraz częste występowanie wysypek. ale dochodzą do tego chyba też inne dolegliwości więc raczej to odpada :O

Gość karolina2703
tam nic nie ma na tym linku i pisałam że tu nie chodzi o pachy... a jakby miał wysypkę to bym dawno poszła do lekarza... wyczytałam tylko tyle że to może być związane z tarczycą...

Gość na Twoim miejscu poszłabym
z synem do lekarza.To może być objaw jakiś klopotów hormonalnych.

Gość gość
Na 100 % pali zielsko. Ale nie przejmuj się, przejdzie mu z wiekiem. Takie rzeczy też się nudzą. Marihuana to jeszcze nie tragedia.

Gość gość
Mój kuzyn 12 latek też tak "śmierdział"... i wiecie co się okazało, że mały jest po prostu zakwaszony. Teraz w jedzeniu jest tyle chemii, że trudno tego g***a uniknąć szczególnie jak to dzieci uwielbiają jeść batoniki, słodycze, chipsy i kolorowe napoje czy sklepowe soki. Spróbuj mu jedzenie dawać w zamiennikach "naturalne". Zamiast sklepowych napoi słodzonych cukrem podawaj kompoty owocowe a zamiast cukru wrzuć słodkie gruszki albo rodzynki. Dawaj mu dużo jogurtów naturalnych niesłodzonych np. na śniadanie zamiast płatków z cukrem z mlekiem podawaj dziecku z namoczonymi wcześniej rodzynkami, śliwkami daktylami namoczone dzień wcześniej płatki owsiane albo ugotowaną kaszę jaglaną polaną jogurtem naturalnym najlepiej domowym jogurtem wg zaleceń dr Kempisty - zobacz jej filmiki na youtube o naturalnym żywieniu. Podawaj małemu więcej kiszonek. Odrzuć mu całkowicie cukier i sól, słodkie mleko, wędliny i wyroby mączne. Kluski, makarony zastąp wszelkimi kaszami. Najbardziej zasadotwórcza jest kasza jaglana i z niej można robić cuda. Podawaj mu naturalne soki świeżo przygotowane w domu a nie sklepowe z cukrem. Teraz jest sezon na warzywka wykorzystaj to :) pozdrawiam

Gość gość
Za dużo wali konia i pewnie spermą zalatuje

Gość gość
do gościa powyżej... zastanów się człowieku co ty piszesz...

Gość gość
a czy ktoś oprócz ciebie czuje ten zapach?

Gość gość
autorka pisze o swoim 8 letnim synu... czytajcie ze zrozumieniem

Gość gość
kochana ja sie podpisuje pod gosciem ktory prawi o zdrowym odzywianiu. Moj wujek- ale ponad 50latek, tak strasznie smierdzial, takim mocnym mysim-nie wiadomojakim- odorem- a kapal sie i czysciutke ciuchy- nie minelo pol roku jak wyladowal na intensywnej terapii - wysiadla watroba i trzustka, ledwie go odratowali. nie ze strasze czy cos, ale chce dac do myslenia 8-latek powinien ladnie pachniec nawet niemyty pare dni! d Detox, zero konserwantow, slodycze w odstawke, zdrowe domowe jedzonko z duza iloscia warzyw i owocow, zero rafinowanego cukru

Gość gość
Oj matka Dziecko ma osiem lat i biega po krzakach. Biega za piłką i na pewno nie interesują go żadne nowe doznania. Zapytaj go co znaleźli z kumplami i co tam ciekawego robią. Polecam uwadze wszelkiego rodzaju zabawki... np. strzelające kulki. Masy plastyczno-pierdząco bekające. pozdrawiam

Gość gość
Czy syn dalej smierdzi?

Gość gość
Śmierdzi czy nie?

Gość gość
gość 2013.11.07 Przeciez wlasnie w winogronach -rodzynkach, bananach jest najwiecej cukru i to sa pierwsze owoce,ktore sie eliminuje.