Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyludejka

Czy to nie jest tak że jak kobiecie brakuje kasy

Polecane posty

Gość zielonyludejka

to ma tendencje do zakochiwania się ? No ba jak ma kasę i czuje się piekna to ma gdzieś facetów i leje na nich z góry

U mnie miłość nie ma nic wspólnego z pieniędzmi. Wolałabym się z kimś spotykać jak mam kasę, bo wtedy mogę przynajmniej gdzieś z nim wyjść, zapłacić sobie za kino, kolację. Bez kasy ciężko jest się spotykać.

Gość .j44j4
daj spokoj oni fakt nieposiadana dzieewczyny zwalaja na to ze nie maja kasy a nie na swoj zjebany charakter

Gość skarbie mój jedyny :(( :(
bzdura. mam kase.... i dopiero teraz zrozumiałam ,że brakuje mi Ukochanego z którym mogłabym ją dzielic ;( na chhhhhhhoooy mi ta kasa ;( chce mojego skarba

Gość zielonyludejka
to czemu zabiegałam o facetów jak byłam biedna, a teraz to nikt mi się nie podoba, i z byle powodu go skreślam

dziwne, ja kasę zaczełam mieć jak skończyłam z facetami...skupiłam się na pracy, awanse, przestałam sponsorwać spotkania i randki, kasy mam jak głupi śrubek ale faceta zero, nie wiem co lepsze, płacić za to że ktos ze mną jest...nieee stawiam na realizacje własnych marzeń bez faceta, może się trafi równie chojny jka ja a może nie, nie będę w miejscu stała w tym czasie :-)

Gość zielonyludejka
masz rację Ginjal, pieniądze i sukcesy doskonale rekompensują miłość. Ja już nie wierzę w miłość skoro nikt nie chciał mnie kochać jak byłam na dnie to dlaczego ktoś ma mnie kochać teraz. Nie uwierzyłabym w szczerość takiej miłości

Gość holaaaaaaaaa
wiesz z e cos w tym jest. hheheh jak mam kase i mieszkanko to mi facet jakos nie potrzebny , chyba ze na raz np jak ostatnio na wakacjach

Gość zielonyludejka
mam to co chcę, piękne buty, ubrania, sukienki, ciekawą pracę, maluje sobie obrazy, stałam się życzliwa, nie płaszczę się przed fagasami jak kiedyś, po prostu ich pierdolę

Gość co jest ???
i pomyśleć że to kobieta napisała.