Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umed

Ile miłość moze zniesc?

Polecane posty

Gość umed

Pomóżcie, doradźcie coś. Na wstępie powiem ze mam 24 lata. Jestem ze swoim chłopakiem już 4 rok. Jednak roku temu wyjechałam na studia do Gdańska. Przez te trzy lata studiowaliśmy na tej samej uczelni, mieszkaliśmy w tym samym akademiku.Praktycznie mieszkaliśmy razem. On skończył studia rok temu i miał do mnie do Gdańska tutaj przyjechać. Tak się stało, do tej pory mieszkam sama. on znalazł prace w Katowicach i się tym tłumaczy ze do mnie nie przyjedzie chociaż by chciał( prawda jest taka ze nawet nie szuka tej pracy). Ja studiuje medycynę. Mam mnóstwo nauki, nie mam na nic czasu.dzisiaj zamiast sie uczyć to On mi psuje humor, teraz nie mam juz do tego głowy dzisiaj. Już mnie to przerasta, cały pierwszy rok liczyłam na to, ze się tutaj przeprowadzi do mnie. Dzisiaj dzwoni i mówi, ze jedzie do kolegi i jego narzeczonej do warszawy na długi weekend listopadowy na Wszystkich Świętych. Ja, jak chce to niech przyjadę bo oni tak tam pojedzie. Do mnie jest za daleko dla Niego. Zawsze mi tak mówi, zawsze ma jakieś ale żeby się ze mną zobaczyć. Umowa jest taka ze jak do wiosny nie przeprowadzi się do mnie to się rozstajemy. Ja już nie mam siły czekać na Niego. Co robić, czekać dalej i mu wierzyć ze mnie kocha? Czy nie jets tak, ze jakby chciał to by spiął du.....e i by przyjechał? Miał ktoś może podobna sytuacje?

Gość sdsdsadffdssdfdf
studentka medycyny a cche meiszkac z chlopasem na kocią łapę? co za szmateks

Gość sdsdsadffdssdfdf
studentka medycyny a chce meiszkac z chlopasem na kocią łapę? co za szmateks, co ty soba reprezentujesz?