Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skorpion87

Problem z Kobietą

Polecane posty

Gość sdvfdfdsfdds
czlowieku daj sobie z nia spokoj, laska chce zebys dalej za nia latal i byl na kazde jej zawolanie, nie daj sie nabrac, my kobiety jestesmy cwane, manipulujemy wami,bo poprostu czegos chcemy

Gość skropion87
to czego ona chce ? jak z chcę pogadać na poważnie to nie nie nie, nie chce do tego wracać a tak to o ponad godzinę gadamy i ten mms ? albo ten skype... chciała mnie zobaczyć czy naprawdę nie widziała i chciała "przetestować" czy wszystko działa na mnie...

Dziewczyna ewidentnie Cię wykorzystuje :( posługując się Twoimi uczuciami :(

Gość skropion87
przed chwila dzwoniła... zgadało się jakoś ze mam być w za kilka dni u niej w mieście bo muszę załatwić parę spraw... zaproponowała spotkanie.... no i zgodziłem się... zobaczymy jak to będzie na "realu" A tak w ogóle to jaki ona ma sens w tym że nie daje mi o niej zapomnieć, w jaki sposób może mnie wykorzystać jeszcze? bawi ją to że w jakiś sposób robię sobie jakieś nadzieje ?

Gość to mile ze sie o nia troszczys
z skoro nie jestescie razem, uwazaj zeby sie nie przyzwyczaila, bo albo ona to wykorzystuje i odzywa sie kiedy ma ochote, albo na prawde po tej styuacji nie moze sie pozbierac i sama jest zagubiona..

Gość Arcydzieło
drogi Autorze, czy doszlo do tego spotkania ? Jezeli nie to nie spotykaj sie z nia. Pokaż jej ze nie moze miec Cie na kazde zawolanie, moze wtedy zateskni i cos zrozumie. Pisales ze rozmawiales z nia i ze nic z tego, wydaje mi sie ze wykorzystuje ten fakt ze jej nie odmowisz bo wie ze zalezy Ci na niej. Pamietaj jednak kobiety zmienne sa...