Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamussskaaa

CZY TO NORMALNE ZE DZIECKO ZAKOCHALO SIE W NAUCZYCIELCE?

Polecane posty

Gość mamussskaaa

mam 8 letniego synka, w tym roku poszedł do nowej szkoły bo się przeprowadziliśmy. Wszytsko było by dobrze gdyby nie to, że zakochal sie od pierwszego wjerzenia w swojej pani. w domu ciągle o niej mówi, tęskni za nią, nauczycielka tez zwrocila mi uwage ze syn ciagle za nia chodzi na przerwach, chce sie przytulac, prawi jej komplementy itd. ja slyszalam ze milosci malych dziecitrwaja krotko, z tym , że ta 'milosc' trwa juz prawie 2 miesiace i nadal mu sie nie znudzila. z jednej strony dzieki temu on chetnie chodzi na lekcje i sie uczy a zdrugiej strony przeciez nie powinien rozwijac w sobie uczucia do starszej osoby? czy moze sie mylę i to nic niepokojącego? ich nauczycielka jest faktycznie całkiem ładna, ma bardzo miły wyraz twarzy i wygląda na całkiem młodą. w poprzedniej szkole, moj synek tez lubil swoją panią ale to było zwykłe lubienie a teraz ja tu widzę wielkie zauroczenie czy nie wiem jak to nazwac.. i wlasnie nie wiem czy powinnam sie martwic tym ze mały nie zakochuje sie w swoich rowiesniczkach czy zostawic temat w spokoju licząc ze umrze smiercią naturalną??

Gość Estera Goldbaum
normalne, przejdzie , nie zastanawiałabym się nad tym dłużej

Gość mamussskaaa
a to nie jest tak ze uksztaltuje sobie złe wzorce przez taką fascynację? ze w przyszlosci bedzie wolał starsze kobiety zamiast rowiesnice??

Gość io jaaaaaaaaa
zboczoneee to jest :O

Gość mamussskaaa
nauczycielka mówiła ostatnio, że wczołgał się po biurko i podglądał jej majtki

Gość mamussskaaa
no nie chodzi o zboczenie, bo widze ze to czysto platoniczne uczucie.. tylko po co on marnuje czas na panią nauczycielke jak moglby w tym czasie rozwijac znajomosci z koleżankami. ale jak mu tlumacze ze lepsze sa jego kolezanki z klasy to on mowi ze to nieprawda bo pani jest najpiekniejsza i koniec i nie ma gadki. ehh

ales ty glupia dla takiego dziecka jeszcze nie ma czegos takiego jak podtekst seksualny, wiec daj sobie spokoj, w ogole po co mu probujesz wpierac, ze kolezanki fajniejsze?

Gość mamussskaaa
no wlasnie pisze ze wiem ze to uczucie platoniczne. to z majtkami to podszyw jakis.. w sumie nie przejmowalabym sie tym, ale jakos tak niedawno wpadl mi w rece artykul o zakochujących się maluchach. i podobno wszystko jest ok jesli to miedzy rowiesnikami. a jak sie maly zakocha w doroslym to trzeba interweniowac i kierowac jego uwage na koleżanki a nie jakąs panią. i nie wiem.. moze ktos mial podobna sytuacje i jakos z niej wybrnal?

Gość mamussskaaa
no wlasnie nie chce alarmowac pedagoga zeby nie wyjsc na mamuśkę wariatkę.. chociaz jak nie bedzie mi to dawalo spokoju to moze faktycznie udam sie do pedagoga.. hmm..

Gość pSZeCZkolanka
Oj tam...ja mam notorycznie kilku zakochanych amantów, co to mnie na każdym kroku komplementują i "oświadczają się" ;) Jeden kiedyś pouczał mamę, że ma się tak ubierać jak pani z przedszkola, to będzie młodziej wyglądać :D Zupełnie normalne i mija ;)

Gość mamussskaaa
a jak dlugo trzeba czekac zeby minelo??

Gość ptasiek nastroszony
normalne! ja się też zakochalem w swojej nauczycielce a ona jak Jej to wyznałem stwierdziła , że nie lubi dzieci , to ja zropostowałem , że bedziemy uważac

Gość aha ii ach
dobrze, że to tylko 8-latek, gorzej gdyby to był nastolatek, a ja tak miałam :O