Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leti.tia

Czy wszyscy tak krytykuja imiona cudzych dzieci

Polecane posty

Gość leti.tia

czy to my mamy dziwnych znajomych? Urodzila nam sie corka, wiadomo wszyscy pytaja jak jej dalismy na imie. Z tych wszystkich osob z rodziny i znajomych jedna tylko stwierdzila ze ladnie. Pozostali mieli uwagi - a to ze dziwnie, a dlaczego nie inaczej, no kurna, to nie mozna powiedziec po prostu ze ladne imie, nie wazne szczerze czy nieszczerze, ale byloby milo i uprzejmie. A ewentualne uwagi przemilczec?

Gość nesteaaa
a jak dalisciena imie? ja Cie rozumiem,samawlasnie urodzilam ijuz polozne w szpialu krzywo sie na mnie patrzyly;d;d

Gość Ladne imie, olej znajomych
:)

Gość sensai2fkjetejr
Znam tylko jedną osobę o tym imieniu i jest ti przepiękna , dobra kobieta na którą lecą WSZYSCY faceci a ona nic sobie z tego nie robi. Bardzo porządna i kobieca. A to imię oznacza anielskość. Piękne

Gość PAPINKA
Ja tez dalam imie "niestandardowe"i tez mysle, a nawet wiem ,ze wielu osobom sie nie podoba . Imie powinno sie podobac rodzicom a reszta niech se mowi co chce;potem i tak wszyscy przyzwyczaja sie do imienia i jest nadzieje,ze moze je polubia .Pozdrawiam.

Gość b.e.a.t.a
Znam tylko jedna Celinke, ale to faktycznie niezbyt popularne imie. I dobrze, bedzie sie wyrozniac.