Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuuuuńciaaa;)

sposób na maluszka

Polecane posty

Gość mamuuuuńciaaa;)

mam coreczke 15 mies i ostatnio zauwazylam ze bardzo duzo rzeczy wymusza placzem,jak jej nie pasi cos to placze, piszczy, kladzie sie na podloge i tupie nogami, jak jej mówie ze nie wolno to robi na złosc czasami brak mi sil tym bardziej ze nie jest sama tzn ma mlodsza siostre nie chcialabym eby byla rozpieszczona czy da sie to jakos zmienic chodzi o jej zachowanie

NAJLEPIEJ NIE REAGOWAC,A JESLI JUZ SIE "WYKRZYCZY"WTEDY WYTRZEC NOSA I PRZYTULIC ..JAK ZACZNIESZ REAGOWAC,TO BEDZIE WIEDZIALO ZE DA RADE TYM COS WSKORAC..POWODZENIA !

Gość mamuuuuńciaaa;)
staram sie niereagowac ale teraz tesciowa u mnie jest i jak niunia tylko "mialknie" to babcia mieknie a mi cisnienie bo prosze,tłumacze tak jakbym w pustke mowila

Gość MAMA 6 miesieczniakka
tak moje dziecko dopiero zaczyna byc ,,kontaktowe,,ale podobnie zdradza oznaki wscieklosci kiedyz abiore mu cos z reki np.kartke która sie bawił szeleszczac czy woreczek... nie moge pół dnia siedziec nad nim i pilnowac zeby czegos nie polknal a woli takie rzeczy od zabawe i wtedy on lapie nerwa zaciska piastki robi sie czerwony i wsciekle wrzaski wydaje wiec najwazniejsze NIE PATRZEC WTEDY W OCZY DZIECKU i nie reagowac u mnie to dziala widzi ze olewam jego zlsc i momentalnie odpuszcza.