Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze jeny

jenifer pochwal sie swym bogactwem??dzis

Polecane posty

Gość raczej to prowo
no fajnie usankcjonowana prostytucja i schiza maniakalna - jenny pisała tu dwa lata temu sama ze sobą jako ona i mario hahahah wtopa jak z proszkiem

Gość dfhryujfgjhtyikcvyde
jenni ja nie rozumiem po co to wszystko te szopki na kafe w rzeczywistosci jestes zupelnie inna, kazdy z nas ma jakies kompleksy czy problemy ale nikt sie tak jak ty nie zachowuje. Zastanawiam sie czy to takie leczenie swoich kompleksow czy moze co innego? Nie mowa tu o samych pieniadzach bo moze je miec kazdy a nie kazdy sie do tego przyzna chociaz powiem ci ze za zadna kase nie kupisz szczerosci swojego mezczyzny ;)

Gość jakajakaja666
ej serio chcialabym byc na twoim miejscu ciagnac druta nic nie robic , nie miec w zyciu celu..no chyba poizy byciem kurOM domowOM..na pawde ci zazdroszcze...naprawde.....

do tego wszystkiego jestes nieodpowiedzialna matka :O ktora do oceny wrzuca na kafe zdjecia swojej corki. przypomij sobie te komentarze ..... :O masz szczescie ze twoj maz tego nie widzial. na 100 % odciąłby ci dostep do gotowki i skonczylyby sie za kupy na allegro :D

Gość jakajakaja666
smacznego..spermienka smakowala??dobrze ubita??

Gość raczej to prowo
ale jest smieszna jak musi "udowadniać" że ma kasę jakąkolwiek.Mnie to bawi.Przynajmniej Jenny musi czasem użyc mózgu bo byłby w atrofii

a teraz idz i wyplacz sie na wizazu. a tak na marginesie --dlaczego tam nie zakladasz durnych topikow i nie opowiadasz o swoim wyimaginowanym zyciu :D tyle w temacie

Gość jakajakaja666
ciekawe jak switujecie jak waszemu dziecku kiedys sie hak wbije i wypociny mamusi sprzed paru lat skopiju.... to ze foty dupy skasowali ci z ofijalnej strony nie znaczy ze nie mamy ich na kompach...a ze taka pojebana jestes...pozalujesz....zobCZYSZ-...3.....3.......2....1.......

Quis leget haec? tak kochana pogódź się z twoją niedolą..;) a swoją droga miło ,że się o mnie martwisz:) i się mną interesujesz:P:P.Bo ja nie mam potrzeby interesowania się kafeteriuszami...

Gość dfhryujfgjhtyikcvyde
tu nie chodzi o kase tylko o to ze ta dziewczyna chyba wcale nie jest szczesliwa. Tak jakby brakowalo jej milosci? Jenni wszyscy wiedza ze zazdrosnica z ciebie, osobiscie nic do ciebie nie mam ale powinnas zaakceptowac to ze nie zawsze i nie w kazdej sytuacji bedziesz dla kogos najpiekniejsza, najkochansza, i najwazniejsza. Nie tylko na kafe chcesz zwrtacac na siebie uwage i byc akceptowana ;)

Gość raczej to prowo
hahaha bo nie tworzą bajek na swój temat idź zagraj w mario wersja beta

Gość asdfrfr
ale jenny powiedz jedno...nie wstyd ci robic z siebie debila na forum ogolnokrajowym? wstawiac polnagie zdjecia? beda cie wszedzie rozpoznawali, wysmiewali i co wteyd dziecku powiesz jak przyjdzie z placzem do domu? watpie by maz (jesli takowy istnieje) wiedzial o twoich poczynaniach w sieci a jesli tak to ejst takim samym debilem i niedorozwinietym czlekiem jak i ty.wpolczuje takiej rodzince buahah

Gość asdfrfr
zabraklo argumentow a i chyba sie rozplakalo dziewcze

Gość pipiiiip pi
e tam wersja beta,na bank przechodzi jej mozliwosci,albo nie mozliwosci finansowe,bo ona biedan sie buduje, kasy nie ma,rodzina pojebana, brat pojebany WSPOLCZUJE

Gość pipiiiip pi
WRACAJ KURWO:::

Gość pipiiiip pi
jak to bylo na wizaz8787...ale co mam wpisac wczeniej..jakie durne imie zpomnilamam....:/....ze nie dodala do ulubionych:/

Gość pipiiiip pi
bo albo to dobre prowo..albo naprawde ma najebane,,,...obstawiam za tym 2