Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfdsf

dobry jadlopis?

Polecane posty

Gość fdsfdsf

1. Sniadanie jajecznica z kurkami + szklanka soku 320 kcal 2 drugie sniadanie :2 gofry (280 kcal + herbata) 3.ugotowane udko z kurczaka (313) + ryz (150) 4. salatka z krabowych paleczkow - 160 kcal 5. warzywa lub jogurt razem ok 1200 kcal

1. Sniadanie jajecznica z kurkami + szklanka soku 320 kcal 2 drugie sniadanie :2 gofry (280 kcal + herbata) 3.ugotowane udko z kurczaka (313) + ryz (150) 4. salatka z krabowych paleczkow - 160 kcal 5. warzywa lub jogurt razem ok 1200 kcal -mało kcal, dlaczego tak? masz 12lat i 110cm wzrostu? ;] -mało białka -zero tłuszczu (poza jajami i 2gr z udka) -krabowe pałeczki? skład podaj -warzywa do każdego posiłku?

Gość fdsfdsf
167 I 78 KG :( TO PRZEZ DEPRESJE .... WAZYLAM 59 ...

Gość fdsfdsf
NIE WYCHODZE.. SIEDZE CALYMI DNIAMI PRZY KOMPIE WSTAJE TLYKO TO LODOWKI,WC BO SIE WTYDZE ; /

długo już tak jesz? jak szybko przytyłaś i w których miejsach? ruszasz się? masz okres? (powinnaś tłuszcze jeść odpowiedzialne m.in za układ hormonalny)

Gość fdsfdsf
tak jak napisalam nie jadlam a planowalam.. a jem gdzies 5000 kcal jezu ; / ............ mam ogromne uda, wielka pupe co juz nie mowiac o wielkim cellulicie, i boczki... mam gruszkowa sylwetke, najpierw 10 przytylam przez ok 3 mes a pozniej.. przez stres ( mam psyhol prob) i teraz wynik ..+ 20 kg !czuje ze cos z kregoslupem jest zle.. jakbym zawal zaraz utrzymala ; /

chyba nie do końca rozumiem.. to nie jesteś na diecie? i jadasz po 5000kcal dziennie, a ten jadłospis sobie od tak zamieściłaś?

Gość fdsfdsf
TA [ '''''''''''''''

kompulsy, bulimia czy objadanie? mam nadzieję, że dochodzisz do przyczyn i z nimi walczysz, bo siedzieć bezczynnie i tracić młodość, to ostatnie na co powinnaś przyzwalać.