Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naati

świat mi zawalił :(((((((((

Polecane posty

Gość hgver
mogę co podrzucić worek cementu na odbudowanie swojego świata :D

Gość Usługi dla ludności
Ja nie potrzebuje worka cementu. Ja potrzebuje wielu ton materiałów budowlanych bo to jest tak że moje życie jest do kitu i chcę zbudować coś nowego.

taaa wzloty i upadki... ale ja miałam dzisiaj katastrofę. :( najgorszy dzień w moim życiu. :o :(

Gość najgorszy dzień w twoim
życiu, ale nie zapomniałaś dodać lanserskiego foto w stopkę, nawet w takich chwilach wizerunek musi być :D

żadne lanserskie :o czuję się jak ostatni brzydal o on... pewnie obraca juz lepsze i ładniejsze :(

jak ma być dobrze jak zabrał mi powietrze :( jak ja będę żyć i funkcjonować? :( :(

ale to co teraz jest juz przeszłością jeszcze wczoraj było wszystkim :( ja chyba nigdy się nie podniosę po tym :(

nie mam serca i nikogo już nie pokocham, nie zaufam... że tez świat się dzisiaj nie skończył :( co zo pech :(

'on wyrwał mi serce i zabrał słońce czemu faceci są tacy okrutni?" - nie, kochana. To nie on to zrobił, tylko ty robisz sobie. On odszedł a ty to celebrujesz.

"że tez świat się dzisiaj nie skończył" - i dobrze. oprócz ciebie są normalni ludzie na świecie, którzy CHCĄ żyć.

ja nic nie celebruję, ja nie moge w to uwierzyc :( ja nawet nie mam siły zadzwonic do kogoś żeby się wyżalić , słowo mi nie przejdzie przez gardło :(

za bardzo histeryzujesz. na facecie swiat sie nie konczy i chyba powinnas sobie to w koncu uswiadomic

może i się nie kończy, ale on był bez wątpienia ważną częścia mojego swiata a teraz juz po wszystkim i nie ma nic . od czego mam zacząć? czy warto schlać się na dobry początek nowego? no od czego zacząć?

nie mogę się niestety wyłączyc z życia nawet na kilka dni :( może jakies leki?ja musze funkcjonowac , dzisiaj moge się schlac ale co jutro? :( :(

zacznij od pozostawienia przeszłości..i nie mysl o tym co by bylo gdyby- zaakceptowanie tego co jest to jedyna droga do poprawienia samopoczucia.

jakie leki.. wez sie kobieto ogarnij. Nie umarl ci nikt bliski nie rozpoznano u ciebie smiertelnej choroby tylko rozstalas sie z facetem- to naprawde nie koniec swiata. sama sie nakrecasz. niepotrzebnie.