Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajnaaaa28

Biust

Polecane posty

Gość karolajnaaaa28

Witam panie, mam problem z moim biustem.. Po ciąży niestety, jak to najczęściej bywa, jest wiotki.. Stosuję kremy, masaże, ale to nic nie daje... Dodam jeszcze że jestem wysoką i szczupłą kobietą, a mimo to nie mam miseczki A ale niestety zwisające B... Wiadomo, że na plastykę mnie nie stać i nawet takiej dlatego opcji nie rozważam. Pytanie - czy któraś z Was ma jakieś sposoby na poprawę kondycji biustu? Czy cos przynosilo jakiekolwiek efekty?

Stanik w POPRAWNIE dobranym rozmiarze jest najlepszym lekarstwem ;) Ile masz pod biustem (zmierz bardzo ściśle i na wYdechu) i ile w biuście (w pochyleniu tak, żeby tułów był równoległy do podłogi i w najlepiej dobranym staniku bez gąbek)?

Gość lola bb
Aby poprawić kondycję swego biustu możesz rozpocząć od odpowiednio dobranych ćwiczeń. Dobrze w tej kwestii poradzić się instruktorki fitnessu, która pomoże ustalić plan treningowy najlepszy dla naszego rodzaju piersi. Jednym z najczęściej polecanych ćwiczeń jest np. opuszczanie klatki piersiowej ku podłodze w pozycji klęczącej ze skrzyżowanymi stopami. W takiej pozycji należy wytrzymać 3 sekundy. Ćwiczenie należy wykonywać 6 razy w tygodniu przez 30 minut. I oczywiście łączyć je z innymi ustalonymi przez instruktorkę w czasie trwania wspomnianej 6 dniowej sesji treningowej. A o innych sposobach na ładniejszy biust dowiesz się ze strony http://www.powiekszaniepiersi.edu.pl/2011/10/18/bezoperacyjne-powiekszanie-biustu-%E2%80%93-to-naprawde-mozliwe/ Wykorzystuj te sposoby regularnie, a po kilku tygodniach z pewnością zauważysz dobre rezultaty.