Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka2101

pheromax-Opinie

Polecane posty

Gość martynka2101

Kto uzywał?

Gość xxl-men
Nie probowalem. Ja na moj interes zakladam czasem specjalny pierscien gumowy.

Uzywalam Pheromax Woman i The Edge. Pheromax- naprawde super. Co prawda na ulicy faceci nie rzucali sie na mnie i nie obsypywali kwiatami ;), ale praktycznie przez caly czas krecili sie kolo mnie i -kiedy dochodzilo do rozmowy- bardzo dobrze sie bawili w moim towarzystwie. W okresie kiedy zaczelam uzywac Pheromax, duzo podrozowalam i praktycznie podczas kazdego wyjazdu zawieralam jakies nowe znajomosci. Nawet konduktorzy w pociagach lubili sobie ze mna pogadac i czesto mnie podrywali. Kiedy skonczyl mi sie Pheromax, "dla odmiany" kupilam sobie The Edge. I tu niestety kompletny niewypal. Zapach niby ladny, ale kompletnie nie w moim stylu. Od samego poczatku po prostu bardzo mnie draznil. Uzywajac go, czulam przede wszystkim ogromna irytacje. Sa jednak osoby, ktore bardzo go sobie chwala. Wniosek jest zatem taki, ze kazdy tego typu zapac trzeba niestety przetestowac indywidualnie. W moim przypadku rewelacyjnie sprawdza sie Pheromax, jak bedzie u Ciebie, tego niestety nie wiem. Pozdrawiam i zycze powodzenia ;)

Gość gość
gadanie. Nie działają ! Szkoda zachodu i kasy