Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze podyskutujcie

mam problem po praniu kołdry i poduszki zdychają

Polecane posty

Ostatnio zakupiłam w jysku najdroższe kołdry 160/200 i poduszki70/80 Długo się zastanawiałam czy warto i kuźwa nie warto było! Nie dość że oszukane na centymetrach zamiast 160-145cm zamiast 200 to 180cm poduszek nie sprawdzałam ale po praniu zostało w nich 30%całego wypełnienia nie wiem co się z tą resztą stało?-rozpuściło się czy co ku..a? Się zwarzyło jakoś tak, jakieś takie kluchy się porobiły, nie wiem, nie wiem,tragedia, na metce nie było info:nie prać! Wyprałam i dupa Chciałam mieć dobrej jakości kołdry z poduszkami,puchate takie,mięciutkie.

Program w automacie w 30 stopniach.

ona szalonaaaaa25 dzięki za radę! Juz mnie kusi a znajde może takie na 155/220cm?

Gość weż stare zapomniane narzedzie
trzepaczke do dywanow spróbuj to roztrzepać , pewnie było sztuczne wypełnienie nawet jakbys nie uprała to by sie splaszcyło po jakims czasie

Gość ona szalonaaaaa25
musisz poszukać, ale ogólnie polecam firme medical:)

Z czego te kołdry w srodku i poduszki ? jesli pierze to wrzuc do automatu z paroma piłkami tenisowymi i nastaw na wirowanie rozbije wszystko, ruch piłek mocny, ja tak zawsze latem piorę, a jak to nie pierze to co masz do stracenia jak i tak się pozbijało w kule zrob tak samo.

Gość oleole

No niestety, jest to wydatek. Ale też zależy od jakiej firmy kupujesz, w niektórych musisz płacić za samą metkę dwa razy drożej a składem czym jakością niczym się nie różnią od innych firm. W domu mam pościel od amw nawrot i jak na razie sprawdza się bez jakich kolwiek zarzutów 🙂