Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona kapelusznica

Nie chce mi się już starać...

Polecane posty

Gość Szalona kapelusznica

Im jestem starsza, tym bardziej uświadamiam sobie, że te wszystkie tricki typu "jak poderwać faceta" nie działają. Nic nie daje nadmierne staranie, zabieganie o innych, udawanie kogoś kim nie jesteśmy tylko po to, żeby komuś się spodobać.

Gość tak jeseet
pewnie że nic nie dają triki...to musi dziać się naturalnie, bo ja nie, to najczęściej jest klapa...

Gość tak jeseet
wszystko musi toczyć się swoim rytmem, poznawanie się, kolejne etapy, nic nie można skracać, sztucznie wydłużać...

Gość pogromca lorda koksa
Zaraz dewoty zaczną pier rdolić i przytakiwać i pierdolić , lalka nie pierdol łatwiej ci niż facetom, ile masz 25 lat , zaczekaj ze 20 i dopiero narzekaj

wiele zalezy od tego kto jest odbiorca..... jedni cenia.... fajny sztyft inni naturalnosc... badz soba... nie szukaj na sile...

Gość aquariussssssssssssss
bo kobiety są dwulicowe, z jednej strony gadaja, że wygląd się nie liczy a z drugiej latają za przystojniakami z kasą i sie dziwią, że im się nie uda poderwać będąc samą przeciętna dziewuchom

Im jestem starsza, tym bardziej uświadamiam sobie, że te wszystkie tricki typu "jak poderwać faceta" nie działają. wiesz...niektórym nic nie pomoże , nawet 10 masek... cóż....:P

otulona_snem bredzisz od rana segregacją rasową , zwaną ładnie dziś "atawizmami" - darwinizm małpiarski 💤

spałem , jak zaczynały się biologiczne brednie , a budziłem gdy ładne nogi w spódniczce mini siedziały na biurku 💤:P

Gość aquariussssssssssssss
tylko widzisz kobieto, na świecie nie tylko istnieje genetyka, ale również mamy świadomość i zdolności rozpoznawania zagrożenia. Jak dziewucha sprzyła się na jednym drugim przystojniaku i próbuje z trzecim, świadczy o tym, że jest GŁUPIA JAK BUT. Bo w ten sposób nigdy nie przekaże dalej swoich genów

czyli idealnie wpasujesz sie w moja teorie,zreszta nie bez kozery natura dala kobiecie jedno jajeczko na miesiac a tobie miliony kijanek ale ja nie zaglądałem do jej genów i nie chodziłem do szkoły SS :P Twoja teoria jest prawdziwa do momentu - seks nie wybiera genów , tylko wkręcane pozory :P

w nic nie musiales zagladac wystarczy to co widzisz i czujesz a więc właśnie - ktoś może spać z obleśną babą by się zaspokoić , bo takie ma zboczenie - bez chęci przekazywania genów ;)

w takim razie to nieszanujacy sie kretyn na ktorego szkoda czasu,porzadny facet woli zrobic to sobie sam niz pukac byle co kretynka też się nie szanuje - przyjmuje byle kogo... :classic_cool:

Twoje mniemanie pewnie jest takie samo jak Twoje teorie , więc jak najbardziej możesz brać...:P

Podstawowa zasada, czy tam kryterium - to ma być w odbiorze kobiety łatwe, bo w początkach znajomosci mężczyzni się starają, taką mają konstrukcję, ze chcą się czuć zdobywcami. A jezeli kobieta nie czuje, ze mu zależy, to znak, że to po prost nie jest ten właściwy