Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somebody like U

nie traćmy życia na kogoś kto nie jest tego wart!

Polecane posty

Gość somebody like U

Piszę ten post nie po to by był kolejną atrakcją kafe , ale po to by ktoś w podobnej sytuacji zastanowił się nad sobą możliwe wcześnie.... Drogie Panie, Drodzy Panowie..... mam za sobą wieloletni związek z kimś kto ostatecznie wybrał..... nie mnie. Do tej pory tłumaczyłam każde jego zachowanie.... chciałam go wybielać... nawet za cenę wmawiania sobie , że wszystko jest moją winą..... do teraz mam takie zrywy. Wkońcu przyszło otrzeźwienie.... to nie moja wina. Wiem, że takich jak ja naiwnych kobiet jest wiele, chcących za wszelką cenę ratować związek.... Nie warto.... Ja już to wiem... nie ma związku bez kooperacji.... nie może być tak, że tylko jedna strona się stara.... w dooopie z takim biznesem ;D ludzie szanujmy siebie i swoje życie! lata lecą ... nikt ich nie wróci. Nie warto marnować ich na nieszczęśliwy żywot

Gość Oo taka okragla
madre slowaL:)

Gość taki jeden facet 27
ja podobnie miałem z kobietą ,tylko ja się starałem , szukałem winy w sobie ,ale zbierając fakty wychodzi że ona nic nie robiła w tym pseudo związku 0 starań ba nieraz mnie odpychała nawet ,a ja tego nie widziałem do czasu ...na szczęście oprzytomniałem w porę i rozstaliśmy się ,a związek nie trwał lata tylko miesiące ...ważne to wyciągnąć wnioski ,a drugie ważne to nie odgrywać się na kolejnym partnerze bo tak to się krzywdzimy wzajemnie.

Gość trampo.
somebody like U wróć może do liceum na lekcje j. polskiego, a później pouczaj w trochę lepszym stylu...