Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny chlopak

Starsza kobie .... Pewnie poraz enty :)

Polecane posty

Gość normalny chlopak

Pociaga mnie kobieta starsza ode mnie (dokladnie 12) pociaga mnie w kazdym aspekcie, niezla figura, dlugie czrne wlosy, ladne zeby, szerokie pelne usta ;) , niezbyt wysoka ... Ale do rzeczy w jaki sposob wyczuc grunt ? Wydaje mi sie , ze tez ma ochote kiedy jestesmy blisko i rozmawiamy jakby niepostrzezenie mnie dotyka najczesciej moich dloni, przygladalem sie jej jak rozmawia z innymi tego nie robi. Mam wrazenie, ze od czasu kiedy zaczalem sie nia interesowac jakby bardzie dba o Siebie (nie zeby byla zaniedbana ale jakby bardziej sie przykladala do tego) . Myslicie, ze chlopak 12 lat mlodszy moze ja krecic ? Jak sie za nia zabrac ? Moze jakies rady odtych co przezyli cos podobnego

Gość ...?
no co jest z wami ? Bardzo prosze o opinie

Traktuj ją normalnie jak kobietę,i coż z tego ze jest starsza od ciebie,kobieta zawsze będzie kobietą.

Gość normalny chlopak
Akurat mi nie przeszkadza to, ze jest starsza, mi sie to podoba , pociaga mnie w niej miedzy innymi to ze jest madra, ale nie w tym rzecz jak Ja wyczuc zeby nie strzelic gafy i sie nie spalic....

Gość normalny chlopak
nierozumiem pytania ... Napisalem, ze ma ladne ponetne ista tylko to Ty masz nieczyste mysli :) moja droga . spotykalas sie z mlodszym facetem ?

Gość hot lady
ja jestem w podobnej sytuacji. Tzn ja jestem ta starsza kobieta (35 lat) a on mlodszym facetem o 10 lat. Wiem ze mu sie podbam. On jest przystojny. Co jedyne mnie w nim denerwuje, to jego niesmialosc w zrobieniu pierwszego kroku. Nie lubie tez jak czuje w rozmowie, ze gosc jest mlodszy. Generalnie moim zdaniem powinienes byc bardziej pewny siebie i nie bac sie z nia rozmawiac. Mam nadzieje, ze w lozku jestes doswiadczony, bo np mnie by denrwowalo, ze musze mu wszystko pokazywac:)

Gość normalny chlopak
Nie jestem zły w te klocki staram sie byc kreatywny w łózku oczywiscie nie przekombinowujac :) nie boje sie dotknac tu czy tam ... Jezeli chodzi o rozowe to chyba nie odbiegam duzo od niej umiem madrze gadac. Zreszta ja sam wyczuwam u moich rowiesnikow niedojzalosc w kowersacji (ktora mnie irytuje ) wiec chyba nie jest tak zle

Gość normalny chlopak
hot lady a skad jestes ? Bo moze to Ty ?

Gość złośliwakocica
Podoba Ci się? To bierz się za nią! :D

A jakie to ma znaczenie, że starsza? Każda kobieta lubi być adorowana i umiejętnie podrywana, więc bierz się do roboty, a pewnie szybko się dowiesz czy ma ochotę na coś więcej. pomyśl że ona też może się obawiać wyjśc z inicjatywa, żeby nie usłyszeć "nie" ;)

Gość normalny chlopak
a kocica papierosa ....... hehe

Gość normalny chlopak
Racja nei_nei z tej strony nie spojrzalem

Gość złośliwakocica
Tylko nie rezygnuj po pierwszym nieudanym podejściu, zwłaszcza gdy wyczujesz wahanie...Może mieć z początku pewne wątpliwości... Osobiście spławiam sporo młodszych adoratorów ale kto wie, skoro Twoja kobieta wysyła Ci już dyskretne sygnały...:) Powodzenia :D

Gość normalny chlopak
dziekuje , ale nie opuszczaj tematu :) Nie wiem czy świadomie czy nie, ale sygnały są

Gość złośliwakocica
No to zadanie masz ułatwione.:)

Gość normalny chlopak
a Ty ile masz lat? Bylas w podobnej sytuacji ? a moze jestes ?

Gość złośliwakocica
Byłam kilkakrotnie w podobnej sytuacji a mam 37 lat :D

Gość normalny chlopak
No i co, spławiałaś? Czy raczej uleglas zalotom modego :) Pisz cos wiecej ciekawy temat

Gość hot lady
normalny chlopak, to nie ja, bo ja jestem wysoka, mam jasne wlosy , i mieszkam w uk. Za to podobnie meam ponetne usta haha. Wyglada na to z tego co mowisz, ze jej sie spoobasz. Bierz sie za nia!:) adoruj ja, rozmawaj, a na pewno bedzie Twoja:)

Gość hot lady
ostatnie pytanie normalnego chlopaka nie bylo do mmie ale ja tez odpowiem jak to bylo u mnie. Ja uleglam zalotom mlodego chlopaka i co mi w nim ciut przeszkadzalo, to ta jego niesmialosc i fakt ze w lozku musialm go troche podszkolic:)

Gość złośliwakocica
Jeśli "gołym okiem" było widać, że facet jest duuuużo młodszy (10 lat i więcej) od razu spławiałam. Ale zainteresowanie takiego mile "połechtało" moją próżność...:) Twoje zainteresowanie też na pewno schlebia tej kobiecie, tylko może mieć wątpliwości, czy wypada...czy nie bawisz się jej kosztem...czy nie chcesz jej wykorzystać tylko po to, by sprawdzić, co w seksie jest ważniejsze: młodziutkie ciało czy doświadczenie i umiejętności... Tak to wygląda z mojego punktu widzenia. Jednak myślę, że konsekwentne działania faceta złamałyby mój upór...:) Więc nie odpuszczaj jak Ci zależy :)

Gość normalny chlopak
Widze, temat sie spodobal :) a myslalem, ze taki utarty :) i go olejecie ... Jak moge zaimponowac kobiecie w kwiecie wieku ? Bo na teksty i tandetne komplementy to nie ma szans ... Na pewno lubi jak jestem wobec niej gentelmenem :p- jakkolwiek to zabrzmi

Gość normalny chlopak
W seksie nie oczekuje od partnerki super cialo a namietnosci i seksapilu, jak wiadomo kazde cialo sie kiedys ze starzeje a to cos zostaje na wieki ....

Gość złośliwakocica
I druga część odpowiedzi: Nie ulegam zalotom, ani młodszych, ani starszych, bo mam swojego faceta.:) Niezmiennie od 20 lat :)

Gość hot lady
normalny chlopak a ile Ty masz lat?

Gość normalny chlopak
23 watek pomału przeradza się w "życie uczuciowe" a celowo wstawilem go tutaj :P

Gość hot lady
To z mojej perspektywy ja Ci powiem, ze mu uleglam- jak juz wczesniej napisalm- ale nie traktuje go jak kandydata na przyszlego partnera, raczej wlasnie tylko jako kogos z kim moge milo czas spedzic. Ale uwazaj, zebys Ty sie nie zaangazowal w momencie kiedy ona stwierdzi ze tylko chce miec fun z Toba

Ja tam nie rozumiem dlaczego dojrzałym kobietom tak zależy na doświadczeniu kochanka. Jak dla mnie może być całkiem zielony, byleby był pojetnym uczniem :D naprawdę taka "czysta karta" zwykle się lepiej sprawdza niż facet że złymi nawykami (( "Jak to nie miałaś orgazmu?? Wszystkie moje poprzednie w ten sposób dochodziły!" albo "Ja to mogę cała noc!"... i po chwili się dowiadujesz, że 'cała noc' to 17,5 minuty :P )) Poza tym... Czy pamiętacie reakcje faceta, kiedy pierwszy raz ma robionego loda? :D (pomijając fakt, że w 'dzisiejszych czasach' niestety trudno znaleźć takiego 16-latka) to jednak to miły powiew świeżości po takim znudzonym 40-latku :D

Gość Ja swój pierwszy
Raz przeżylem z dojrzałą kobietą. Ja miałem 25ona 37. I to był najfantastyczniejszy sex w moim życiu jak i w jej bo próbowała ze mną rzeczy których nigdy wcześniej nie próbowała sex oralny rozmaite pozycje itd. Uczylismy się siebie nawzajem