Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babeczki w kropeczki

Jasnowizjoner Stanisław...

Polecane posty

Oto co napisał w pewnym miejscu 30.09.2011 wieczorem: "Witam. Kula ziemska kołysze się ... .Następuje raz ciepło , a raz zimno. Oczywiście oddalając się od słońca powoduje zimę.. . Kołysając się , raz będziej zimniej , a raz cieplej. Kiedyś różnica temp. pomiędzy dniem a nocą wynosiła max. 10 stopni Celcjusza... i była to stała temperatura . Zarówno w zimie jak i w lecie. Teraz ... cały czas się zwiększa ... i jest czasami różnica 25 stopni C. Następuje przebiegunowanie kuli ziemskiej, a w 2012 roku w grudniu, dgy planety będą w jednym rzędzie... kula ziemska obruci się. Będzie to wyglądało tak , jak dwa magnesy różnoi imienne prztyciągną się . Szybko i KONIEC. Spoko, nie koniec tego świata , ale będzie tragicznie. Oczywiście woda w Bałtyku wleje się w głąb Polski, i to daleko...aż. . Nie piszę , ale wiem , bo wiele rzeczy przewidziałem , tak jak śmierć rychłą Prezydenta Kaczyńskiego. Pis , a raczej sam Prezydent ze swoją ekipą...bagatelizował i ... się stało. Niech sprawdzą moje e-maile do Prezydenta pisane.... . Niech przeczytają moje przepowiednie co do Prezydenta pisałem i wszystko sprawdziło się wraz z jego śmiercią. Spoko, ale PiS niestety nie dojdzie do władzy w tych wyborach. Będzie miało 21 %. SlD i Partia Palikota będzie w równych siłach procentowych. PSl, wślizgnie się mniejszą ilością posłów. A PO ? Tak. Ta partia wygra , ale czekają ją trudne czasy przez tzw. złoczyńców, poszywających się pod maską... . Ale patrzcie się w Niebo... , bo 5 pażdziernika będą lecieć żurawie, a żurawie odlatują do ciepłych krajów.Strzeżcie się tego co w oczach ma "MAGIC". A inni wstaną i będą mu w puste jego oczy patrzeć, które na jasnoniebiesko będą się zmieniać. 5 pażdziernika PiS wypowie wojnę , którą przegra... jeszcze przed wyborami. Jasnowizjoner Stanisław" Czy to nie daje do myślenia?

Gość helenka z okienka
jasnowidzacy:) ciekawe skad ma dar. raczej nie od Boga;)

Gość ...O
Babeczk w kropeczki- poschizowayn typ, który ma problemy emocjonalne.

Gość prometeuszka
ale się popisałeś elokwencją "O"... babeczki to interesujący facet o ogromnej wiedzy z tego co widzę często w różnych tematach a takie anonimowe pojazdy jak twoje to cecha debilnych małolatów

Gość pasarzer na gapę
No ten jasnowidz jeśli naprawdę ostrzegał Lecha to zasługuje na uwagę. Zobaczcie jak trafnie podał wyniki sld i palikota też. I z tym przebiegunowaniem mu wierzę bo planeta zaczyna się trząść na całego i przechylać - stąd te powodzie nagłe, pęknięcia i erupcje wulkanów! COŚ się dzieje i to coś nabiera tempa!

Gość pasarzer na gapę
Najpierw japonia sie rozpadła a teraz tajlandia cała zalana i jeszcze te najnowsze trzęsienie dziś w nocy prawie 8... zastanówcie się czy dawniej też tak było, że prawie codziennie wulkan wybuchał czy jakieś państwo cierpiało z powodu kataklizmu...

Gość można za darmo
Niech poda numery do totolotka jak jest jasnowidzem to wtedy uwierzymy ,a takie przepowiednie to mozna wymyslec widzac co sie dzieje a nóz sie uda .

Gość daj namiary na niego
/

Gość Jasnowizjoner Stanisław
Witam. W 99,99 % moje wizje sprawdzają się..... . Dziś jest 4 lipca 2012 r. i widać ( szeroko zaczynaja pisać o "dziwach natury" naukowcy z całego świata), że kula Ziemska coraz bardziej w korkociąg wpada... i z dnia na dzień coraz bardziej "odchyla się". Im bliżej 21.12.2012r.... ( jak majowie przewidzieli i jest to udowodnione...., że w jednym szeregu ustawią się planety w jednym rzędzie z słońcem....) . tym różnica temperatur zmienia sie radykalnie. Lato ..(powinno być cały czas) ma temp. raz upalną, a raz zimną. Ziemia jest blisko słońca , więc cały czas "z urzędu" winno być ciepło. I jest z... różnicami temperatur. Strzeżcie się miesiąca grudnia 2012r.... . Będzie naprawdę tragicznie!!! Wiem co piszę tak wyrażając się.Mam w sobie dar jasnowidzenia i nie tylko. Sam dziwię się skąd mam takie zdolności ..... . Wchodząc w "trans" i pisząc pismo "automatycznie" ( to co mi z myśli pochodzi) w zasadzie w 100% sprawdza się !!! Może nie dokładnie, ale 99% jest w tym sens "przekazu".Jestem geniuszem i za takiego uważam się.Dla Was mogę powiedzieć ( i sprawdźcie!) , że siedem lat tłustych i chudych ( z Biblii) oznacza dla kazdego człowieka, SIEDEM LAT DOBRYCH I ZŁYCH. Policzyć to może każdy od dnia swojego"zapłodnienia", skąd zaczynają się błogie, dobre lata w życiu. Na złe 7 lat trzeba zabezpieczać się..... .Wszystkim .... sprawdza się.... .Mam ten "DAR" za darmo i darmo pomagam innym. Pozdrawiam. Jasnowizjoner Stanisław z Goldenlotto.pl

Gość Jasnowizjoner Stanisław
Witam. E-mail jest stanislaw@goldenlotto.pl , a nie tlen.pl. Sorki, ale to nie z mojej winy... . Jasnowizjoner Stanisław z goldenlotto.pl