Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EsmeraldaMardalda

Nie wiem, co mam robić , jestem w kropce, samotnia i chora...już nie mam siły

Polecane posty

Gość EsmeraldaMardalda

Nie wiem , co mam robić. Dwa lata temu zostawił mnie facet, który był miłością mojego życia. Bardzo dobry, kochany i wspaniały. Potraktował mnie jak nic nie wartego śmiecia z którym spędzone 3 lata nie były niczym ważnym. Wszyscy go kochają i uważają, że jest idealny i ja tym bardziej czuję się jak śmieć...od tego czasu miałam wielu adoratorów...ale z żadnym się nie związałam... czuję się samotna i niepełnowartościowa... szczególnie, że jestem poważnie chora, zapowiada mi się kolejna operacja i kilka dłuższych pobytów w szpitalu. Ten facet wyjechał zagranicę i prowadzi sobie normalne fajne życie... natomiast ja jestem nie dość, ze niepewna kolejnych dni i tego, jak będzie wyglądało moje życie, to jeszcze czuję się samotna, bo on -idealny, wspaniały i uwielbiany przez wszystkich mnie zostawił...Nie wiem , co mam robić. Wiem, ze gdyby trafił mi się jakiś czuły, spokojny, normalny facet, to o tamtym bym zaraz zapomniała... W moim zyciu stara sie o mnie wielu mężczyzn, którzy albo " nie mogą mi obiecać, że to wyjdzie", ale chcą seksu ( są spaleni na starcie) albo nie są w moim typie albo są zbyt pewni siebie, zamiast rozmawiać zaczynają od razu omacywać i są spaleni po pierwszej randce. Czuję zię samotna i niekochana...W dodatku czeka mnie jeszcze ciężki zabieg...nie wiem co robić...mam przy sobie przyjaciół, ale i tak nie potrafię być wesoła i szczęśliwa...

Gość EsmeraldaMardalda
Widzę, że nikt nie jest w stanie mi pomóc...

Gość miłość płata rózne figle
Operacje nie muszą rokować złego życia. Mogą Cię również przywrócić do normalności a wtedy będzie i nowy facet :) więc cycki do góry.

Gość EsmeraldaMardalda
Dzięki ;) Mam cycyki w górze ;) Noszę dobry push up ;)

Gość miłość płata rózne figle
ps mężczyzna nie może być zbyt pewny siebie, może być jedynie nachalny ale na to też są sposoby :classic_cool:

Gość EsmeraldaMardalda
Zbyt pewny siebie w sensie - jest pewny, ze ja będę za nim biegać, natomiast ja nie mam na to ochoty, siły ani zdrowia...wychodzę z założenia, że to mężczyzna musi się starać o kobietę...

powinnaś się cieszyć z tego co masz a nie ciągle wzdychać do przeszłości. masz przyjaciół i tego się trzymaj a i na miłość prtzyjdzie odpowiedni czas. ja też byłam przez jakiś czas w związku po zakończeńu którego czułam się niedowartościowana, wpadłam w małom depresje. pewnego dnia pewien facet zaprosił mnie do kina, nie wiązałam z tym żadnych planów ot obejrze sobie film. dziś ten facet jest moim mężem i mamy ślicznego synka.

Gość EsmeraldaMardalda
:( Moze racja :(

Ktos tu zyje pzeszloscia, porownwaniem innych do tego IDEALU, ktory ciagle kochasz i sie zamartwiasz. A przez to czujesz sie chora. Zapomniec - to jest lekarstwo, ale to przyjdzie z czasem. Czasami to boli bardziej niz ból fizyczny, ale trzymam kciuki za Ciebie :).

Gość EsmeraldaMardalda
Chciałabym, zeby pojawił się ktoś, kto pomoże mi zapomnieć...bardzo bym chciała

Gość oczywiście, że nikt ci nie
pomoże, co kogo obchodzi, że cię zostawił jakiś facet, najwyraźniej zasłużyłaś sobie więc skończ pieprzyć

Gość EsmeraldaMardalda
Pewnie masz rację... wiesz z doświadczenia