Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjemcopowiecie

idealny dzien diety

Polecane posty

Gość zjemcopowiecie

o jakim dniu diety schudlyscie najwiecej?:) mam ochote zrzucic duzo wody nastepnego piatku:) start: sniadanie musli z mlekiem potem?

Gość trololo
lol, masz 13 lat? pierwszego dnia traci sie najwiecej wody...

co to znaczy zrzucic duzo wody? wtedy sie raczej nie je tylko robi taki jednodniowy detoks i przyjmuje tylko płyny... Przynajmniej ja tak robilam

Gość DETERMINACJAAA
ja na plynach umre z glodu:) no taki kilkudniowy detoks mi potrzebny ale nie wiem jak ...

moja rada: postaraj sie nie jesc przez 2 tygodnie pieczywa, slodyczy, odstaw alkohole i napoje gazowane, pij duzo wody- ok. 1,5- 2 litrow dziennie. Nie jedz ziemniakow, a zamiast bialego ryzu jedz brazowy. Staraj sie jesc duzo warzyw i nie spozywac zbyt wiele tluszczow. Jak dasz rade codziennie idz na spacer przynajmniej na 30 min dziennie. Raz albo 2 razy w tygodniu mozesz robic detox : 8.00 woda 8.30 mleko odtłuszczone 10.00 sok marchewkowy 11.00 herbata zielona 12.00 sok pomidorowy 12.30 woda 13.00 jogurt pitny lub maslanka owocowa 14.00 woda 15.30 sok grejpfrutowy 16.00 woda 17.00 herbata zielona potem do woli mozesz pic herbate zielona i wode. Trzymaj sie godzin i pij po szklance kazdego plynu. Efekty murowane :)

Gość wwrrr
Glupi troche 'detoks' z mlekiem i owocowa maslanka. A do tego po 17 nic (nawet wody, skoro jest wyszczegolniona?) - czyli napad wilczego glodu i niesamowitego bolu glowy. Niepotrzebna tortura.

Wcale nie niepotrzebna... Wode i herbate mozna pic do woli po 17, przecierz napisalam. Detox nie jest na schudniecie, ale na pozbycie sie toksyn z organizmu i nadmiaru wody. Nie wymyslilam tego sama tylko dostalam to od mojej dietetyczki juz kilka lat temu i stosuje go raz w tyg juz od dluzszego czasu.

Gość wwrrr
Ach, faktycznie, napisalas, przepraszam. Niemniej jednak, laktoza, a zwlaszcza cukier na detoksie potrzebne nie sa.

Jak mowilam, przepis dostalam od dietetyka razem z dieta, ktora zreszta okazala sie bardzo skuteczna. Sama nie jestem ekspertem i nie jestem w stanie Ci uzasadnic dlaczego o danej porze pije sie taki sok a nie inny, wiem na pewno ze nie jest to kolejnosc przypadkowa. Oczywiscie dietetyk mi to kiedys wyjasniala, ale poniewaz to bylo pare latek temu juz nie pamietam. Tak czy siak, jesli tylko ktos chce sprobowac nic nie traci, ja sie dobrze czuje, wrecz mam duzo energii. Pewnie nalezy spozywac soki dlatego ze zawieraja cukier i nie jest sie slabym. Ja osobiscie polecam :)