Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co kurde kaman

Mój kot robi kupę gdzie popadnie! O co może mu chodzić?

Polecane posty

Gość o co kurde kaman

Mój kot jest stary, ma już na pewno ponad 10 lat. Mieszkamy w domu więc zawsze jak chciał wyjść na dwór się załatwić, to po prostu stał pod drzwiami i miauczał. I to bardzo głośno. Jak chciał w nocy wyjść to albo drapał mi w łóżko albo też tak głośno miauczał. Od niedawna sra sobie w domu gdzie popadnie. Nie wiem co mu się nagle odmieniło. W nocy to nawet dwa razy potrafi zrobić kupę w domu, a przecież kiedyś rzadko wychodził w nocy bo przeważnie spał. Już nie wiem co z nim zrobić. Nie jestem w stanie chodzić za nim krok w krok i go pilnować :( Mama nawet nie chce słyszeć o kuwecie. Jak myślicie, o co może mu chodzić?

Gość o co kurde kaman
Nie. Co mnie jakiś kaczyński obchodzi.

Gość o co kurde kaman
Serio? Nagle po tylu latach się buntuje? To co mam zmienić żeby mu w tyłku pasowało?

Gość o co kurde kaman
Też myślę, że specjalny żwirek zneutralizował by zapach. Ale moja mama nie chce o tym słyszeć. Uparta kobieta :/

Gość o co kurde kaman
ja wszystko rozumiem, ale nie porównuj kota do człowieka. mój pies sika w mrozie, nawet w deszczu na dworze i żyję. myślę, że to o wiele lepsze niż miałby na ulicy mieszkać. zawsze myślałam, że robię dobrze dla moich zwierzaków bo ich kocham, a tymczasem wyrządzam im krzywdę. :/

Gość o co kurde kaman
pies też jest domowy bo siedzi ciągle w domu. tylko go wyprowadzam kilka razy dziennie.

Gość Poważny Pollack
po co ci zwierzyniec w domu, ludzie są pojebani jak widac,

Gość o co kurde kaman
sam jesteś pojebany. kocham zwierzęta i zawsze będę je miała w domu.

Gość a teraz poważnie
To jest bardzo zły objaw i oby było to chwilowe - kot zdrowy nigdy nie robi poza kuwetą lub na dworzu jesli wychodzi, z Twoim kotkiem coś się dzieje niedobrego :(

Wszystko zostało powiedziane. Większość ludzi ma żwirek, a wy chcecie inaczej na siłę to się męczcie i wycierajcie po kocie dalej. Aż w końcu przestanie się myć ze stresu, zacznie śmierdzieć i wyrzucicie go na śmietnik. Biedne zwierzę. Pozdrawiam.

Gość o co kurde kaman
możesz wyjaśnić jaki to dla niego stres? bo chyba troszkę przesadzasz. kot ma swobodę wychodzenia na dwór, dodam, że mieszkamy w małym mieście, w koło ma pola, może sobie robić co chce. nie rozumiem Cię w ogóle.

Gość a teraz poważnie
Pewne jest że coś jest nie tak w mieszkaniu, psychika kota jest wbrew pozorom i mitom bardzo delikatna

Gość a teraz poważnie
może jest chory, po kocie niestety nie widać choroby często inaczej niż własnie poprzez sikanie albo kupe na dywanie

Gość o co kurde kaman
Ostatnio mieliśmy remont i robi kupę tam gdzie jest wyremontowane. Na nowe panele :/ Eh, zmartwiłam się bo naprawdę kocham mojego kota i zawsze się cieszyłam, że m u u mnie dobrze.

Gość a teraz poważnie
no to nie wiem co się dziwisz, kot 10 lat kochał stare panele a wy je zmieniliście, nie dziwię mu się

Gość o co kurde kaman
no i co ja mam mu teraz zrobić? :( koty aż tak wszystko przeżywają? mój pies też tam kilka razy zrobił siku ale na szczęście szybko załapał, że tam nie wolno.

Gość a teraz poważnie
kup mu dobre jedzenie i pogłaszcz to przestanie, musisz się troszczyc wiecej o niego, jest wiekowy

Gość o co kurde kaman
ok, postawię ten żwirek i też kończę. idę dalej maltretować mojego kota :o

Gość gość
Po prosty jak go nie wypuszczaliście zbytczęsto i pezyzwyczaił się do tego i teraz robi kupe gzie kolwiek