Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulajla..

Mdłości - co z nimi zrobić?

Polecane posty

Gość Ulajla..

Otóż głupotą wypiłam wczoraj sporo alkoholu i rano głowa tak boli, jak nigdy w życiu (a kac juz był niejeden raz) że aż pojechałam na pogotowie. Dostałam zastrzyk przeciwbólowy (40zł zapłaciłam, byłam prywatnie) ale i tak spędziałm dobrą godzinę na miejscu. Głowa mnie boli coraz mniej, już nie mam iodruchu wymiotnego (zdarłam sobie gardło do krwi bo miałam pusty żołądek :( ). Ale wciąż taki bąbel w brzuchu, trochę mi niedobrze i mam ślinotok jak przy chęci wymiotowania. Co mogę z tymi mdłościami zrobić? Lekarz polecił wypić jakiś sok z witaminą C np...

Gość dewwererererft
po prostu nie pij wiecej, ja odkad przestalam pic czuje sie lepiej, nawet piwa nie tykam ani szampana, to trucizna

Gość Ulajla..
Liczyłam na odpowiedź na pytanie

Gość ale to jest odpowiedź
na pytanie,nie pij więcej tego syfu czyli alkoholu??Po co Ci to.... A co do tego Twojego beznadziejnego samopoczucia to nic nie da sie zrobić,musi samo przejsc.Zrob tlyko tak jak radzil lekarz z tym sokiem i porzadnie sie wyśpij!!!

Gość ale to jest odpowiedź
albo wypij sobie coca cole lub pespi,poamgaja na mdlosci i inne problemy zoladkowe!!Ale normalna cola lub p[espi,nie jakies lighty na slodzikach!!!TYLKO NA CUKRZE!!Slodziki to gowno!!!