Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczywiście, że nikt ci nie

co myślicie o imieniu Dominika, znacie Dominiki? co możecie o nich powiedzieć?

Polecane posty

jwt.

no super skojarzenia :D a może coś konkretnego, może ktoś zna faktycznie jakąś Dominikę i może coś o nijej powiedzieć, to nie jest popularne imię więc nie każdy będzie znał, rozumiem

Gość ja znam
jedna Dominike to to pusta, durna dziewczyna co mysli ze wszystkie rozumy pozjadala - beznadziejne imie

Gość aha ii ach
niezbyt inteligentne, ale ładne i przebojowe, te pracowite bardziej wychodzą na ludzi

Mi osobiście bardzo się podoba to imię. Znam jedną Dominike i mogę powiedzieć ze jest strasznie dwulicowa, wszystkich obgaduje, zachowuje sie jak pustak i jakiś przygłup, za dużo gada. Znam też drugą Dominikę, ta z kolei wogóle nie ma poczucia humoru, nie można z nią normalnie pogadać bo od razu ma jakieś wrzuty.

Gość dziwne to wszystko...
kuzynka i kolezanka powiem tak kazdy jest inny ;) kolezanka falszywa zarozumiała i brzydka kuzynka tez brzydka ale cicha niesmiala pracowita moim zdaniem to sredniowiecze laczyc imiona z osobowoscia:o

Osobowość człowieka określa jego znak zodiaku. I nie ma co zaprzeczać, znam na tyle charakterystyki zodiaków, że po paru godzinach spędzonych z człowiekiem wiem jaki ma zodiak i trafiam prawidłowo :)