Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrunetka!!

proprocze sny, przeczucia, zjawy, projekcje

Polecane posty

Gość brrrunetka!!

mialam kilka razy proroczy sen albo odczucie ze ktos umrze, np w nocy w lazience uslyszalam halas spadajacych byc moze kosmetykow czy plynow do kapieli do wanny, obudzilam sie pobieglam zobaczyc , wszystko bylo w porzadku, ale mialam swiadomosc ze to byl znak ze ktos umrze, i rzeczywiscie przewaznie po okolo 2-4 dniach dowiadywalam sie o czyjes smierci; kiedys zdarzylo mi sie cos takiego ze szlam ulica, wyminal mnie chlopak i poszedl szybko do przodu, widzialam go tylko z tylu i myslalam ze to moj kolega dawid, zawolalam go ale byc moze nie slyszal mnie bo sie nie obejrzal, albo nie wiem ... w kazdym badz razie po kilku dniach kolezanka przekazala mi ze dawid popelnil samobojstwo .. bylo to juz ponad 10 lat temu .. on mial wtedy 23 lata... do tej pory tak mam, ze cos mi sie wysni albo przeczuje czyjas smierc .. ostatnio snilam ze budze sie , siedze na lozku , odwracam sie i widze wchodzaca zza drzwi postac -zjawe, zaczelam przes sen krzycec i rzecywsicie obudzilam sie , drzwi byly zamkniete , nikogo nie bylo.. odrazu pomyslalam ze ktos umrze, a dzis rano dowiedzialam sie ze od znajomej spotkanej na przystanku ze zmarl 3 tyg temu syn naszego wspolnego znajomego .. o co w tym chodzi?? ja poprostu wiem ze ktos umarl albo umrze .. czy ktos mi powie skad ja to wiem ??

Czasami mam tak że też coś mi się śni. Śniło mi się że kuzynka urodziła syna i będzie on do niej bardzo podobny a nie była w ciąży. Miesiąc później dzwoni do mnie i mówi że jest w ciąży. Potem okazało się że to będzie chłopiec a teraz jest bardzo do niej podobny. Kiedy śnił mi się chłopak który był zapracowany, uwielbiał samochody a do tego miał śliczne niebieskie oczy. Cóż od tamtego snu minął rok a ja jestem z tym chłopakiem a wcześniej go nie znałam. Poznaliśmy się pół roku temu.

Gość brrrunetka!!
widzisz takie sny niemajace zwiazku ze smiercia tez mialam 2 razy w swoim zyciu, raz kiedy snilo mi sie ze ide z mala dziewczynka z warkoczykami na spacer, ktora we snie byla moja corka (jednak nigdy we snie nie widzialam jej twarzy), i mam corke wlasnie, nieraz szlam z nia na spacer jak byla uczesana w warkoczyki ; a drugi sen sprawdzil sie co do dziecka mojej najlepszej przyjaciolki (chrzestnej mojej corci), snilo mi sie ze ja i moja corka idziemy do mojej przyjaciolki do domu, odwiedzic ja i jej coreczke ... sen snil mi sie kiedy ona jeszcze nie byla w ciazy ! dokladnie tak jak Tobie .. a kilka lat pozniej rzeczywsicie urodzila coreczke .. co w tym jest, ze niektorzy maja taki dar ??

Gość ja slyszałam kiedyś
ze dziewczynie snila sie coreczka blondynka w warkoczykach w rozowej sukience i na drodze potracil ja samochod sen sie powtarzal i faktycznie niedlugo potem zaszla w ciaze zapomniala o snie, w wieku 5 lat jej corka wygladala identycznie niedlugo potem zginela w wypadku :( a z osobistych doswiadczen to jak zmarła babcia i bylam u dziadka w domu talerze wypadly z szafki pytam co sie dzieje wtedy powiedzial ze to chyba babcia bo nie raz slyszal kroki widzial cienie na scianie,w nocy cos go meczylo... nigdy tam nie poszlam juz. niedawno zmarl dziadek ,obudzilam sie o 8.25(wyjatkowo wczesnie jak na mnie)w tym czasie dziadek umarł.w jego mieszkaniu ponoc bylo slychac huk tak jak Ty to opisujesz. mama kiedys tez to slyszala juz kupe lat temu jak w wypadku zginela kuzynka to w ta sama godzine slyszala oprocz niej nikt jeszcze w nocy 10 kwietnia snil mi sie rozbijajacy sie samolot duzy bialo czerwony nie pomyslalam ze to ta katastrofa..

Gość brrrunetka!!
a widzisz, kiedys zdarzylo mi sie jak bylam sama w domu ze weszlam do kuchni bo gotowalam, chcialam sprawdzic czy wszystko ok, w momencie kiedy weszlam pokrywka od garnka odskoczyla i spadla na podloge glosno halasujac, dodam ze nic nie kipialo ani niczego nie dotykalam , w ciagu kilku dni zmarla sasiadka ... kiedys wieczorem siedzialam w domu ii ogladalam tv, w przedpokoju z pawlacza urwaly sie dzrwiczki i spadly na podloge , zrobilo mi sie jakosc nieswojo i pomyslalam ze ktos umrze, umarl dziadek mojego kolegi ... nieraz wydaje mi sie ze cos slysze a nieraz faktycznie cos dziwnego sie dzieje i to zawsze oznacza ze doqwiem sie o czyjes smierci ...a z kolei jak umieral moj dziadek - mojej ciotce spadlo wahadlo od stojacego zegara a zegar zatrzymal sie, zmarl wtedy moj dziadek , ja mialam kilkanascie lat, a zegar byl prezentem od dziadla dla mojej ciotki (byla to siostra mojego taty, tez juz nie zyje) ...mam mnostwo takich sytuacji i chcialabym znalezc na to jakies wytlumaczenie ...

Gość brrrunetka!!
jesi chodzi o 10.IV snil mi sie wielki orszak i biala kareta , wszyscy ludzie ubrani odswietnie na bialo ... obudzilam sie, mialam przeczucie ze cos sie wydarzy , ze ktos umrze, wlaczylam tv i w dzien dobry tvn uslyszalam ze prezydent lech kaczynski nie zyje i ze miala miejsce katastrofa ..o co w tym chodzi?? dlaczego mam to od kilkunastu lat ze poprostu wiem ...o smieci ..

Gość każdy kiedyś umrze to za mało
powiązane co piszesz - śni ci się coś zupełnie innego za każdym razem, nie dotyczy konktetnej osoby, a nawet jes już po fakcie- sama napisałąś że ktoś tam umarł3 tyg temu - więc moim zdaniem podpasowujesz po prostu sny do rzeczywistości! Ja mam co innego, czasem widzę kogoś i wiem, że nie długo umrze- tak było z moim ojcem np przyjechałam do domu i od razu poczułąm, że coś nie tak, kiedy powiedział, że idzie na operację - od razu wiedziałm, że nie przeżyje.... tak samo miałam w przypadku swojej babci, męża dziadka, a jakieś 3 tyg temu teściowej szwagra - zobaczyłam ją na pogrzebie kilka miesięcy wcześniej i pierwsza yśl, że ona będzie następna i tak się stało - co ciekawe to zupełnie zdrowa kobieta była, wręcz odwrotnie wszyscy mówili że jej mąż kiepsko wygląda.... a tu nagle zasłabłą w łązience i koniec. Dla mnie to nie jest żaden dar, najchetniej bym się tego pozbyła, bo to jest po porstu stresujące takie czekanie na smierć kogoś z bliskiej rodziny - na prawdę nie ma czego zadrościć!

Gość brrrunetka!!
nie, nie podpasowuje snow do rzeczywistosci .. nieraz wiem ze ktos umrze bo mi sie snilo lub odczulam to , i ktos umiera czasem juz umarl ... stalam na przystanku tramwajowym, jechalam do mojej mamy, czekalam ... zobaczylam jadaca karetke na sygnale .. poczulam ze "ona " jedzie do naszego domu ... gdy dojechalam do domu, otworzyl mi wujek i powiedzial ze ojciec nie zyje ... ja poprostu wiedzialam ... byc moze tak jak piszesz to nie DAR a PRZEKLENSTWO ze poprzez sny oraz rozne dziwne sytuacje wiem ze ktos umrze ... jedynym pozytywnym proproczym snem byl sen w ktorym wysnilam swoja corke a drugim jak wysnilam corke swojej kumy .. na tym koniec ... wszystkie moje przeczucia , sny albo dziwne zdarzenia sygnalizuja smierc ..bliskich a czesto tylko znajomych osob ..