Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ACDC77

ciąża zwykła czy urojona xd

Polecane posty

Gość ACDC77

Okres spóźnia mi się 4 dni, ale mimo wszystko już o tym napiszę - 8.10 uprawiałam petting z moim partnerem. Jego penis znalazł się blisko mojej strefy intymnej, ale nie doszło do stosunku. Czy możliwe jest, że jego płyny przedostały się do mojej pochwy i dalej? Dla mnie wydaję się to niemożliwe, ponieważ czubek jego penisa nie sięgnął dalej niż wejścia do pochwy, ale chciałabym prosić o wasze opinie, a nóż widelec się wyluzuje i miesiączka zawita ;) pozdrawiam.

Gość kizia mizia trererere
zalezy od faceta, niektorzy w plynie ejakulacyjnym czy jakos on sie tam nazywa maja plemniki a niektorzy nie....

Gość Asia265
ACDC77 Ile partner ma lat?

Gość ACDC77
17, tak jak ja. To nie jest pierwsza taka sytuacja, ale mimo wszystko martwie się troszeczkę. dlatego w tej sytuacji nie pozwoliłam mu wejść we mnie bez zabezpieczenia - dotknął mojego wejścia do pochwy jedynie czubkiem penisa - szczegóły są ważne więc tak to było. i co mam o tym myśleć ?

Gość ACDC77
bardzo proszę o pomoc, powiedzcie czy w tej sytuacji mogłam zajść w ciąże czy nie ma szans . ?

No teorytycznie jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciążę. Myślę, że okres spóźnia Ci się przez stres, nie ma co martwić się na zapas :)

Gość ACDC77
bardzo ci dziękuje ; * podniesienie na duchu poszło wysoko ; )

Gość ACDC77
zrobię test, jeśli okres nie przyjdzie do 26.10 - zawsze taki mam zamiar - zakładam, że okresu dostane powiedzmy od 16-25 i jeśli do tego czasu nie będzie to robie test - tylko do tej pory nie musiałam robić testu bo okres zawsze się pojawił ;)

Jak mi się kiedyś okres spóźniał, to wzięłam aspirynę i gorącą kąpiel i pomogło :) Ale Ty się może z aspiryną wstrzymaj, spróbuj się zrelaksować i nie myśleć o tym :)

Gość ACDC77
To tak odbiegając troszkę od tematu - znacie jeszcze jakieś domowe sposoby na przyspieszenie lub wywołanie okresu ?