Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem że jestem brzydki

mam dosc bycia szykanowanym z tego powodu

Polecane posty

Nikomu nie wadzę, trzymam się z dala od dziewczyn i wogólę od ludzi Mimo to wszyscy coś zawsze do mnie mają, łącznie z rodziną, po prostu wszyscy mnie nienawidzą, przecież to nie moja wina że zyje, ja się na ten świat nie prosiłem Naprawdę rozważam, załatwienie sobie klamki, i zrobię tak jak ci w stanach wejde do szkoły i zacznę po prostu strzelać, a ostanią kule przeznaczę dla siebie

Gość kizia mizia trererere
psychiczny jestes

Gość stop zamachowcom!
zaraz będziesz miał służby specjalne na chacie...

No właśnie źle się to może skończyć, będe celował w kręgosłup uciekającego bydła, myślę że niektórym zalatwię jeszcze bardziej przejebane życie niż moje Zaoszczędziłem dokladnie na glocka19 i dwa magazynki po 15 ,ale zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze ze 3 mechy i kupić automatycznego skorpiona efekt będzie lepszy Dobrze mi idzie strzelanie na strzelnicy, ćwiczę własnie pod taka zemstę Jeszcze o mnie usłyszycie, załatwię wam tygodniowa żałobę, może nawet dzień wolny od szkoły i pracy co roku

planował bym to zrobić w moje urodziny w listopadzie, tak żeby data moich urodzin była tez datą śmierci

Gość yuyuyuyuyuugj
Wiem, że robisz sobie jaja, ale lepiej przestań bo policja może to potraktować poważnie. Oni kontrolują takie rzeczy na necie. PO IP łatwo Cię namierzyć więc lepiej odpuść te żarty.

i przy okazji najlepszy prezent jaki mogłem sobie wymarzyć może jakieś dwa granty mi dorzuca

chodz jestem brzydki nie jestem głupi na kompach sie z nam po IP to sobie możesz namierzyć najwyżej sieć w jakiej masz neta i rodzaj sprzętu obsługującego internet np smartfon no i czesc swiata z której piszesz w tym wypadku Polska, żeby mnie namierzyc potrzebne jest ID a nie IP Pisze tylko dlatego bo może ktoś uzyje na tyle mocnych arumentów że może mnie odciągnie od tego pomysłu Bo jestem przecież człowiekiem co tez ma uczucia, który tak samo cierpi i tak naprawdę kiedyś był inny normalny a nie gównem i śmieciem za jakiego mnie wszyscy mają

Jakmasz problem ze sobą to dlaczego chcesz mieszać w to niewinnych ludzi ?? chyba przyda ci sie wizyta u psychologa.. o ile cos da :O

Będe się raczej starał unikać osób mi obojetnych bardziej mi zależy na tych kilku osobach które zamieniły moje zycie i psychikę w piekło, ale wiadomo że czasem jakaś zabłąkana kula trafi kogoś niewinnego a ja też bede w tedy nacpany Za to przepraszam już dziś

Gość mam nadzieję, ze to prowokacja
ale jeśli nie to nie radzę Ci tego robić, nie warto. Też byłam dręczona w szkole, teraz jest inaczej.

Gość Lilly Evangeline**
ile masz lat?

nikt tego w Polsce jeszcze nie zrobił ja bede pierwszy

Nawet jak to prowokacja (a zapewne tak jest, bo to rzadko się zdarza, żeby ktoś zamach planował z nienawiści), to się wypowiem, bo temat ciekawy. :P Jeśli nie dorabiasz sobie do tego jakiejś ideologii typu "selekcja naturalna", to jeszcze nie jest tak źle, jak by mogło być. Naturalnym jest, że człowiek, którego poniżano i mieszano z błotem bez żadnego konkretnego powodu- ot tak z racji pewnych stadnych zachowań- czuje się wkurzony, rozgoryczony i chciałby pokazać oprawcy "jak to jest" po tej drugiej stronie. Ale planowanie morderstwa już do normy nie należy. Jak wcześniej ktoś napisał, w takich wypadkach coś nie tak z psychiką- i nie chcę Cię tu obrazić autorze, taka prawda. Wiele kopniaków od losu i człowiek się zmienia, już nie ten sam umysł. Każdy z nas ma w sobie trochę tych obrzydliwych, stadnych zachowań. Niektórzy bardziej je kontrolują, inni mniej- ale wszyscy jesteśmy ulepieni z tej samej gliny. Więc nie ma co patrzeć na innych, jak na bydło do wystrzelania, bo nie wiadomo, jak byś Ty sam się zachował będąc na pozycji lidera.;) Życzę więcej spokoju i empatii od otoczenia- czy to jest prowo, czy nie. :classic_cool:

Gość przestan, myslisz ze bedziesz
slawny? breivik tez tak myslal a teraz wszyscy maja go w dupie. Jest smieciem i nie zasluzyl na to, zeby o nim pamietac.

wejdę do klasy z 5 na wstępie tam poszczele to będzie trawalo jakieś 20 do 30 sekund wyjde, zleci sie tłum co sie dzieje wtedy rzuce granat i tez wtedy pewnie najwiecej postronnych zginnie na korytarzu, pochodze po 2 pietrach powystrzelam na oslep kogo znajde kogo nie lubie. całosc planuje na jakieś 5 minut

ja chce to po prostu skończyc to moje żałosne zycie i przy okazjii te osoby do których coś mam chce żeby do końca cierpiał 100 razy bardziej niz ja Nie kieruje sie zadna ideologia pragnę po prostu zemsty Tyle pa Lece troche poćwiczyc strzelanie

Gość Lilly Evangeline**
sorry, ale kiepska ta zemsta :O mogłes wymyslić coś bardziej ambitnego. Twój plan spowoduje, że najbardziej zemścisz się na sobie🖐️

Gość Lilly Evangeline**
Ja zrobiłabym wszystko, by skończyć dobre szkoły z najlepszymi wynikami. Dostała super prace za grube pieniadze i pieła sie po szczeblach kariery na sam szczyt. Zobaczyć wtedy miny twych przesladowców... bezcenne.🖐️

Gość qweerty... ... ....
powinieneś zapisać się do partii Palkota (będziesz bogaty... i pan Ryszard/ pani joanna by Cię czesem przytuliła lub przynajmiej poskarżyć Arłukowiczowi....

Gość CBA, ORMO, ZOMO, BOR
informujemy że delikwent został namierzony, i za 3, 2, 1.... sekundy zostanie prewencyjnie skasowany. Prosimy o zakończenie tematu bo też zostaniece namierzeni, i za 3, 2, 1.... sekundy też zostaniecie prewencyjnie skasowani. Płk. Źrebak

Gość qweerty... ... ....
Skurw.... a co takiemu można doradzić - jemu (jeżeli to ne prowokacja) na poważnie jest potrzebny ktoś kto mu podpowie że warto żyć. A panowie Palikot i Arłukowicz wszem i wobec głosili jak to chcą pomagać właśnie takim jak On wykluczonym sponieranym przez los