Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydrukujkolorowankee

Jestem tak zdesperowana ze....

Polecane posty

Gość jestes dziwna autorko
i dlatego nie mialas ani nie masz partnera i nie wiem czy kiedykolwiek bedziesz miala bo : po 1 jestes za bardzo zamknieta w sobie po 2 jestes bardzo wybredna po 3 jestes zakompleksiona po 4 jestes typem samotnika skoro 10 lat jestes sama i jakos ci to odpowiadalo przez ten czas tylko ze teraz masz cisnienie na sex ale i tak masz zachamowania bo pisalas ze masz fantazje o seksie w ciemnym pokoju ale zeby nie bylo widac twojego ciala radze zmienic swoje podejscie do zycia i zwiazkow miedzyludzkich lub wizyte u psychologa

Gość intheground
wydrukujkolorowankee, nie wierze, ze jest jeszcze ktos taki jak ja:( Z perspektywy czasu baaardzo zaluje, ze wychowalam sie w micie szanowania sie, nie dawania byle komu, tylko z wielkiej milosci itd. To sa jakies mrzonki wymyslone przez facetow, ktorzy sami skacza z kwiatka na kwiatek, ale oczywiscie by chcieli, aby te kwiatki byly czysciutkie i niewinne:O

Lord Kos skad mozesz wiedziec jaki jest seks skoro nigdy tego nie robilas ...jak mozna wypowiadac opinie o czyms czego sie nie robilo i nigdy nie doswiadczylo

Gość dfsdfdfdfrtfrtrrtrtt
oj zamknijcie sie obrzydliwi ruchacze, po prostu wam sie cche ruchac i myslicie ze wyrwiecie jakas naiwną 28latkę. autorko watku nie daj sie, naprawde nie warto. co to jest? oblesne ruchy frykcyjne, potem wytrysk i cala filozofia, bez przesady. poza tym zawsze samej mozna sobie zrobic dobrze. szukaj faceta porzadnego, wartosciowego ale na pewno nie na tym forum, tu sami uposledzeni siedzą albo jacys ruchacze jak ci wyżej. aha i co wazne lepiej szukaj mlodszego! bo do ciebie po prostu nie pasuje 30letnie ruchacz po 5 związkach skoro ty dziewica, szukaj mlodszego jakies 5 lat, cp tej nie ejst doswiadczony to sie dogadacie. nie daj ciala byle komu, potem bedziesz zalowac. pa

Gość dfsdfdfdfrtfrtrrtrtt
no to pieprzcie sie szmaty, wasza sprawa 🖐️

jestes dziwna autorko Lord Kos skad mozesz wiedziec jaki jest seks skoro nigdy tego nie robilas ...jak mozna wypowiadac opinie o czyms czego sie nie robilo i nigdy nie doswiadczylo a ty skad mozesz wiedziec ? marny nonameowy kilkubitowy smieciu... wypierdalaj pucowac buty marny przegrancu ;)

Gość facet z Gdańska
dera nie kazałem ,a zaproponowałem ...mi się jakoś nie chce dziś tyła ruszać ,ale kto wie dzień się nie skończył jeszcze oj nie :)

o sorry to osoba o nicku dssdfdff wypowiada sie o seksie ze jest obrzydliwy ale jeszcze nigdy go nie uprawial/a !!! ha ha ha dobre !!

Gość facet z Gdańska
ano sami ..tylko tyś Lordzie jeden normalny..co ty tu jeszcze robisz

szkoda czasu na pisanie z wami a autorka tematu jak nie zmieni swego podejscia do facetow i zwiazku to bedzie dziewica do konca zycia ja nie mowie tutaj o puszczeniu sie z pierwszym lepszym ale o tym zeby nie bac sie facetow i nie byc taka "dzika"

jasne ze chcialabym byc bardziej otwarta,ale to samo sie wlacza, mam pustke w glowie i jestem"dzika" i juz... facet z gdanska - ale o czym mielibysmy gadac? ja dzis nie mam wolnego wieczoru, wychodze pozniej.

Gość facet z Gdańska
widać autorce dobrze z tą "dzikością" ..no cóż w takim razie ruszę jednak dupsko i spacerek ..

dsfsfsfs ----- ale ja nie szukam faceta, bo nawet nie wiem jak sie "szuka" kogos, po prostu sie ale anonimowo, jak czlowiek wyrzuci to z siebie to jest latwiej:)

noo bardzo dobrze, tak dobrze ze sie obawiam o sama siebie... tylko nie piszcie mi tu durnych tekstow o "wyjsciu do ludzi", nigdy nie wiem co to znaczy, ze mam isc ulica i kogos zaczepiac? chodze na pelno dodatkowych zajec, chodze tez potanczyc, na jakies piwo... po prostu mam hermetyczne srodowisko, nie jest tak latwo poznac kogos nowego, to nie liceum, znajomi tez maja stałych znajomych.