Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczkazkrakowahj

ale ona jest sliczna !!!:( chcialabym byc taka jak to zrobic??(zdjęcie)

Polecane posty

Gość chętnie wkleiłabym siebie ale
aha, dziękuję! moje dziecko by mnie już upomniało o brak kultury :p

generalnie lubię dziewczyny jak maja pasemka bardzo to ładnie wygląda plus lekki ale nie prowokacyjny makijaż - i jest spoko:)

Gość bez nickuuuu
boże jaki tandenty blond :D weź dziewczyno przefarbuj włosy bo wyglądasz jak tanie ... i kto mówi o tym żeby na czarno ? Wystarczy jakiś ciemny, midowy blond i już będzie lepiej I te czarne odrosty :o

to ja chyba odpadam bo się nie maluję w ogóle chcoiaż już powinnam w tym wieku ;)

te włosy nie są białe, ani bardzo jasne, na zdjęciu tak wyglądają może ale tak nie jest

mozliwe, zdjecia roznie wychodza ja mam aktualnie miodowy blond taki jak na pierwszym zdjeciu a mimo to drugie ( choc koloru nie zmienialam ) wyszlo jakos tak jasno ;)

trafiłeś w sedno bo mam dokładnie 30 lat

łady wyglądasz na bardzo miłą osobę, którą trudno jest nielubić :) ja z klei na pierwszy rzut oka podobno wyglądam na heterę, jędzę :/

nie mnie to oceniac, potrafie byc wredna jedza ;) Ty nie wygladasz na taka wredote, bez przesady :) ok, lece, dzis ciezki dzien Milego wieczoru

Gość rozalinka,.,.,.
Lady Love, miałaś operowany nos ??

Gość rozalinka,.,.,.
Plisss odpisz bo chciaąłbym sobie zrobić podobny nos do twojego i chciałabym się dowiedziec ile płaciłaś za swój i gdzie robiłaś

Gość policjantkaes
hehehe jakby ja sobie zrobila taki malutki nosek to też byłabym ładna :D i przestań się nią tak podniecać bo nie ma czym

hmmm nie znam sie na operacjach plastycznych wiec nie odróżniłbym nosa prawdziwego od dorabianego:) a że dziewczyna ładna jest to mówię już taki ze mnie typ że lubię słodzić jak coś ładnego widzę;)

Gość policjantkaes
skoro ktos robi operacje nosa tzn że wczesniej miał duży długi nochal więc uwierz mi że byś odróżnił i jestem pewna że nie wyglądałabym tak słodko jak teraz. Mały nos dodaje bardzo dużo uroku i odmładza twarz.

Gość policjantkaes
*wyglądałaby

Gość rozalinka,.,.,.
mi nikt nic nie mówił ale od kilku lat bardzo interesuje sie operacjami nosa bo tak ową planuję i jestem w stanie rozróżnic nos zoperowany od tego nietkniętego skalpelem. Jestem pewna że lady miała operację. Tylko chciałabym sie dowiedziec u kogo i za ile

Gość policjantkaes
Ja też to widzę, nos wygląda na zoperowany jest jak z szablonu a takie nosy wychodzą tylko spod ręki chirurga.

Gość rozalinka,.,.,.
to zależy co się robi ale od 4 tysięcy za części chrzęstną po 10.000 tys za chrzęstną i kostną. lady z tego co widzę miała łamana kość + korektę czubka nosa

Gość policjantkaes
No Lady gdzie jesteś ? :D napisz ile dałaś za nos :D czyżbyś się zesmuciła że ktos się kapnął iż twoj wygląd jest dziełem chirurga :D

hehe az musze skomentowac :D nie mam dorabianego nosa :D chyba zartujecie ze jest idealny? macie wy oczy? ja uwazam ze jest krzywy, zadarty i duzy :P chetnie bym sie go pozbyla :P

Nie bądź dla niej złośliwa, tak nie wolno:( Sama na pewno jesteś bardzo ładna wiec czemu dokuczasz komuś innemu?:(

Gość policjantkaes
Lady nie ściemniaj :D:D:D