Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdearelinka

nikt mnie w klasie nie lubi.

Polecane posty

Gość mdearelinka

Mam najgorszą klasę pod słońcem. Jestem w 2lic. I nikt mnie w klasie nie lubi. Jak myslicie przeżyję jeszcze te 2 lata? Klasa wgl nie jest grana. Grupki w klasie są takie: dziewczyny, które w ogóle nie chcą mieć nic wspólnego z tą klasą, zawsze razem siedzą. Później jakieś takie dziecinne śpiewają na przerwach, śmieją się z byle czego, grupka dziewczyn i chłopacy, którzy mnie najbardziej nie lubią w klasie, kilka dziewczyn które wszystkich lubią, jedynie z nimi czasami gadam. Masakra. Ile ja przez tą klasę mam nieprzespanych nocy. Zawsze sama siedzę w lawce. Kurwa, zawsze wszystkim pomagam, jestem miła, a Ci na następny dzień drą po mnie mordę. Jeszcze wymyślili na mnie przezwisko, które się przyjęło przez całą klasę. Nic im nie zrobiłam. Od początku byli przeciwko mnie. Co mam robić? Nie mam sił patrzyć na ich mordy...

Gość juppiterrr
może jesteś kujonem,albo wyglądasz jak emo?

Gość fotel
pokaż im waginę.na pewno przynajmniej kilku kolegów cię polubi.chocież na chwilę.

Gość mdearelinka
uczę się raczej dobrze, ale nie jestem jakimś kujonem. Emo też nie jestem. :(

Gość Piękna i przebiegła
a może masz małe cycki?

Gość MarkoVanDizel
2 LO to juz jestes pelnoletnia? Dam Tobie 30 000zl, kupisz samochod i beda za Toba latac :)

Gość mdearelinka
fotel nie wiem czy to miało być śmieszne, w każdym bądź razie wyszło żałośnie..

Gość dziaddek
zmien klase po co sie meczyc 2 lata

Gość mdearelinka
cycki mam spore i do tego zawsze je mocno eksponuję.

Gość jg.autorka
zaraz kuźwa dowiem sie jakie masz ip kompa i zobaczymy czy dalej będyiesz mieć taki ubaw.

Gość jg.autorka
Nie obchodzi mnie jak to wygląda.

Gość bzyku-fiku-miku
to dobrze, ze cię nie lubią, po co ci takie tumole i ich aprobata. wytrzymasz, bądź twarda: P nie lubi i nie szanuje to się ludzi, których wszyscy lubią lub większość, bo to pozoranci.:)

zgłoś to. nikt nie ma prawa Ci ubliżać lub poniżać. wiesz, zazwyczaj słabsze jednostki grupują się by wtedy móc rekompensować swoje własne kompleksy i niskie ego poprzez upokarzanie i dręczenie jakiejś indywidualnej osoby. stwierdziłabym, ze to bardzo naturalne zjawisko u ludzi. możesz być lesbijką, kujonką, emo i barbie w jednym, masz do tego prawo. oni demonstrując agresję tego prawa nie mają. masz z kim o tym porozmawiać?

Gość gość
Nie przejmuj się.Jak ci smutno to jak będziesz miała wolny czas pojedź gdzieś rowerem i się z kimś zaprzyjaźnij.Będzie dobrze,zobaczysz!

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej