Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffajnieee8

Co za randka! szok o_0 czuje sie zgwałcona psychicznie!

Polecane posty

Gość fffajnieee8

pisalam z tym kolesiem juz od dawna..ale jakoś nie bylo okazji sie spotkać bo jak mi pasowalo to jemu nie a jak jemu to mi nie i tak ciągle. Wczoraj nastal ten dzien.. spotkalismy się .. dodam jeszcze ze gdy te kilka miesiecy pisalismy smsy i gadalismy przez tel byl bardzo fajny taki normalny.. on ma 29 ja mam 23lata no i wczoraj spotkalismy się ja czekalam kolo złotych tarasów na niego kolo tej gitary i on zadzwonil ze jest samochodem i jest w korku wlasnie tam co ja stalam, mowil ze mnie widzi opisal mi jak wyglada jego samochod i ja patrze a to takie sportowa nowa toyota celica biala fajna nawet ale mniejsza z tym bo nie jestem blachara mam swoj samochod i samochod faceta malo mnie interesuje ale wsiadlam i pojechalismy, dobra nie bede juz opowiadala calosci bo bedzie zbyt dużo czytania ale przejde do mometu bardzo dziwnego.. więc wieczorem zrobilo się zimno i po milo spedzonym czasie zaprosil mnie do siebie do mieszkania a ja glupia bylam nim tak zajarana ze pojechalam, ogladalismy sobie film i tak sie tylko obawialam zeby nie zaczol sie do mnie dobierać ale nie nic z tych rzeczy nie bylo.. tylko nagle mówi do mnie- ładna jestes, ale chciał bym cie zobaczyć bez makijażu ... co ty na to a mnie wrylo mowie jak to hehe mam sie teraz zmywać czy cos?? a on do mnie mowi- a chcesz krem czy masz cos ze sobą a ja mowie ze nie nic nie mam i nie wiem po co miala bym się scierac a on do mnie ze woli jak kobieta nie maluje sie fluidami no chyba ze masz cos do ukrycia?? ja mowie ze troche dziwnie to wszytko brzmi .. a on- wiedzialem wiedzialem ha ha i zaczol sie smiac ze wy wsyztkie takie jestescie tapeciary a potem rano potwór a nie kobieta co.. a ja mowie dobra chyba już musze isc i chciałam iśc a on ze żartował ze chcial sprawdzic jak zareaguje, mi bylo juz tak glupio widzialam ze ciągle się na mnie patrzył mierzył mnie wzrokiem od stup do góry... chcialam isc ale on mnie zatrzymywał ciągle, zaczelam sie go bac w koncu wyszlam na sile i on juz nic się nie odzywal ani tel ani sms a dzis mi napisal - myslalem ze jestes inna a ty jestes taka sama jak każda.. nic mu nie odp to teraz wydzwania caly czas ja nie odbieram..eh moze nie mam idealnej cery ale nie mam tez zadnych krost czy cos poprostu wiadomo jak każda kobieta lepiej wygladam jak sie lekko fluidem pomaluje oczy tuszem i brazerem policzki .. dziwnie się czuje tak jak by mi wmowil ze jestem bardzo brzydka itp..

Gość sddsdffdfgfgf
to nie maluj sie tak, masz juz 29 lat, makijaz postarza wiesz? jeszcze starszej sie wygląda z tymi podkladami, a w ogole to dziwne ze on sie taką starą zaintsresowal

Gość sddsdffdfgfgf
albo źle sie pomalowalas, za ciemny kolor twarzy do szyi mialas i glupawo to wyglądalo....

no jak zajebalas 1 centymetrowa maske na twarz to nie dziw sie ze chcial zobaczyc jak wygladasz... moze bal sie faktycznie ze jak ci tynk z geby odpadnie po pukaniu to rano sie przestraszy :D

Gość J@balol
To chory czlowiek po prostu. Wybierz następnym razem kogoś brzydszego ale mądrzejszego

Gość bzyku-fiku-miku
jakiś pajac i tyle. trzeba było mu powiedzieć, że ty zmyjesz makiijaż jak on ci pokaże co ma w rozporku, bo też nie chcesz obudzić się z jakimś psikutem :P

widac , ze ma jakiś uraz skoro nie potrafi łagodnie spojrzeć na pindrowanie...pewnie wolałby babochłopa...cóż...:P

Gość sexi blondiD***
sddsdffdfgfgf naucz sie czytać ze zrozumieniem :O:O::O plaga jakaś

Jak facet chce polizać ścianę albo drapać tynk zębami, to idzie na budowę. Od kobiety oczekuje się raczej naturalności. Niepotrzebnej chemii jest dosyć w jedzeniu, nie trzeba dodatkowych suplementów z twarzy kobiety.

Gość Misia Koala
to jakiś chory człowiek i tyle..nikt przy zdrowych zmysłach nie proponuje dziewczynie by szła do łazienki zmyć z siebie szminkę... daruj sobie leczenie panów z internetu

Gość sddsdffdfgfgf
no bo jak niby ma sie z taka calowac jak mu cala jej morda na jego twarzy zostanie, ja mu sie wcale nie dziwie

Gość 325r43t3yy
ona ma 23 tepaku. Poza tym nikt nie ma prawa ci mowic ze masz cos zrobic, koles wydaje mi sie psychiczny dobrze ze zwialaz, ja bym po pierwsze nie wsiadla do jego samochodu a do mieszkania w zyciu nie pojecha;la. Olej go,faceci mowia ze podobaja im sie naturalne kobiety a to gowno prawda bo mysla ze maturalne to te ktore w dzien chodza,a maja wtedy makijaz przeciez,ale nie wieczorowy

Gość o co kurde kaman
wątpię zeby facet zauważył, że za ciemnego podkładu używa. to tylko facet. oni nie zauważają takich rzeczy. chociaż mój też mnie wkurza, nie chce żebym używała fluidu żadnego :o raz użyłam, to mu się nie podobało, a mi było przykro :o bo jak każda kobieta chcę dbać o siebie dla mojego mężczyzny, a mu się to nie podoba. odrobina podkładu i tuszu do rzęs to wg niego już przesada :o

a moze chcial zeby zmyla ten tynk z ryja bo jej sie do kawy sypal i poprostu chcial sie o nia zatroszczyc :D

"faceci mowia ze podobaja im sie naturalne kobiety a to gowno prawda" :D Tak się tylko kobietom wydaje! W rzeczywistości faceci wolą naturalność. Inna rzecz, że czasem ta naturalność jest... dyskusyjna do przyjęcia bez protestu :p

Gość offerma.........
chory koleś

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
Koleś zachował się beznadziejnie według mnie. Prosić dziewczynę o to, żeby zmyła tapetę na randce? To tak jakbyś mu powiedziała: "hej wystaw Wacława, chce wiedzieć, czy masz czym bzykać, czy będziesz ze mną to robił jak żyd w pustym autobusie, no wiesz nie chcę się rozczarować!". Inna sprawa, że skupił się całkowicie na wyglądzie zamiast poznać dziewczynę w kulturalny sposób, zawsze można się nie umawiać na drugą randkę, jak się coś nie podoba. :O

kolejna idiotka z wyjetymi z brudnej dupy po sraniu porownaniami "Koleś zachował się beznadziejnie według mnie. Prosić dziewczynę o to, żeby zmyła tapetę na randce? To tak jakbyś mu powiedziała: "hej wystaw Wacława, chce wiedzieć, czy masz czym bzykać, czy będziesz ze mną to robił jak żyd w pustym autobusie, no wiesz nie chcę się rozczarować!" wy jestescie popierdoleni, bo widac ze nie wiecie co to znaczy POROWNANIE :D

Gość kokjiij
facet jest jakis psychiczny, jego zachowanie normalne nie bylo...Nie umawiaj sie z nim wiecej, chyba nie zna twojego adresu?

"skupił się całkowicie na wyglądzie zamiast poznać dziewczynę w kulturalny sposób" a ona na czym się skupiła malując gębę? :D

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
Koksik, wali mnie to, że nie rozumiesz sedna porównania. :O Prawda jest taka, że w obu przypadkach byłoby to uwłaczające godności sprawdzanie osoby zaproszonej, jak jakiegoś mutanta w kamuflażu. :O

Gość J@balol
Przyszli ze swoim bęłkotem _LordKoks i żaba Letycja

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
Letycja , to co innego. Każdy chce się dobrze zaprezentować na randce, więc dba o prezencję. Zachowanie tego kolesia świadczyło o tym, że patrzy na nią, jak na obiekt dekoracyjny, co jak nie będzie sexy po zmyciu make upu, to się do niczego nie nadaje i może zjeżdżać w podskokach. Niestety tacy są niektórzy faceci, zamiast się skupić na jakiejś więzi, porozumieniu, to od razu testują nowy nabytek, jak samochód. :O

J@balol dla wielu slowa boze to rowniez nie zrozumialy belkot ale przynajmniej ludzie udaja ze go rozumieja...

"Prawda jest taka, że w obu przypadkach byłoby to uwłaczające godności sprawdzanie osoby zaproszonej, jak jakiegoś mutanta w kamuflażu" przecież nie kazał jej się rozebrać żeby sprawdzić, czy ma push-upa i majtki wyszczuplające :D facet skupił się na twarzy zamiast na cyckach - czyż nie o to wam chodzi w poszukiwaniu ideału pod kapeć? :P

Gość taki jeden facet 27
Ja jako facet też myślę że koleś zachował się beznadziejnie :D ..miał już Cie w domu jak by pokombinował trochę lepiej i umilił wieczór to by się przekonał rano jak wyglądasz bez makijażu ,a tak to zjebał sprawę ..i dobrze jak debil to debil więcej dla mnie :)

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
A to różnica, czy kazał jej pokazać majty wyszczuplające? :D Dokładnie to samo.

fbdjskbfcjdsabcjkds A to różnica, czy kazał jej pokazać majty wyszczuplające? Dokładnie to samo. i ty smiesz twierdzic ze masz trafne porownania... ty konska spuscizno bez szkoly :D