Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffajnieee8

Co za randka! szok o_0 czuje sie zgwałcona psychicznie!

Polecane posty

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
Tobie chyba wyłączyli lekcje polskiego z programu, o ile w ogóle chodziłeś do jakiejkolwiek szkoły bezdenny baranie. :O To to samo- testowanie osoby jak kosmity w przebraniu, wali mnie to, że nie trybisz bezmózgu. :O

no co ty przeciez ja nie chodzilem do zadnej szkoly, pisac nauczylem sie z telewizji alfabetyczny downie :D smieszny jestes z tymi swoimi porownaniami :D blaznie internetowy

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
Ale nie umiesz konstruktywnie napisać dlaczego moje porównania są złe, tylko spamujesz bez ustanku tymi swoimi wypocinami. :D

Ale nie umiesz konstruktywnie napisać dlaczego moje porównania są złe, tylko spamujesz bez ustanku tymi swoimi wypocinami. bo niechce mi sie tlumaczyc takich banalow, nie chce mi sie tlumaczyc komus kto huj sie zna na porownaniach a twardo przy nich obstaje szczycac sie ze sa trafne... twoja glupota nie zasluguje zebym ci wytlumaczyl i tracil na to czas :D

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
Paluszek i główka Koksowa wymówka:D. Jakoś do tej pory szczyciłeś ten temat swoimi bluzgami, coś niespójny jesteś. :D

Paluszek i główka Koksowa wymówka - hahahaha twoj umysl to malosc :D swietne teksty masz , wzbudzasz we mnie zalosc a takie teksty to do dzieci z zerowki wyjezdrzaj :D

Gość fbdjskbfcjdsabcjkds
Pasuję:O🖐️

Która laska się nie maluje na pierwszą randkę..? :o Też miałam takiego chłopaka, co kazał mi zmywać makijaż. W końcu się kapnęłam, że on jest zazdrosny, że mogę i podobam się innym facetom. Mo obecny narzeczony na szczęście akceptuje, że się maluję. Lubi też, gdy jestem bez makijażu. czasem maluję się dopiero jak wychodzimy np.wieczorem. Lubi najbardziej jak podkreślam oczy grafitowym cieniem i kredką.

Gość katarzynnkaa
sam tekst "chciałbym cię zobaczyć bez makijażu" jest całkiem zrozumiały, ja bym się o to nie obraziła ale propozycja, byś poszła do łazienki zmyć makijaż i pytanie czy masz kremy mnie rozłożyła :D:D:D buehehehehehe a Ty się przejmujesz za bardzo autorko, ja się UWIELBIAM MALOWAĆ, mam po prostu miliard kosmetyków kolorowych, ale żaden facet mi nic o makijażu nie wspomniał, a kilku nawet uważało, że nie jestem pomalowana :P , co pozwala mi sądzisz że faceci widzą makijaż tylko, gdy jest naprawdę najebane na twarzy - dużo fluidu w innym kolorze niż skóra (efekt maski), albo policzki mocno wymalowane czy coś takiego. więc sadzę że może za mocno sobie nałożyłaś czegoś na twarz

Gość katarzynnkaa
"Która laska się nie maluje na pierwszą randkę..?" Moim zdaniem tylko jakaś zaniedbana szara mysza. Oczyścicie zaraz tego typu laski napiszą, że są zadbane, bo się myją albo golą pachy. Ale mycie to nie jest żadne "zadbanie" tylko podstawowa higiena. Zadbanie to makijaż, ładne paznokcie, ładna fryzura itd.

Gość buachacha co a typ
:D:D:D no przegial po prostu?? koles chyba po podstawowce, zaden kulturalny, obyty facet by czegos takiego nie walnal do laski :P

Gość jakiśkretyn
Jakiś kretyn to. Szuka nie wiadomo jakiej kobiety. Zamiast się cieszyć, że ładnie wyglądasz i umiesz o siebie zadbać (przecież jak byś mu się nie spodobała to by nie spędził z Tobą całego wieczoru i jeszcze do domu zapraszał!) to szuka jakiś ukrytych "niedoskonałości"! Nikt nie jest doskonały, a makijaż jest po to, żeby defekty maskować! Normalna rzecz. Facet szuka ideału, a sam jest chamem i nie umie się zachować! Trzymaj się od takich z daleka nie ważne jakimi furami jeżdżą!

Gość dobre sobieee
w szoku jestem , koleś chyba jakiś nienormalny jest ;D daj sobie z nim spokój ;)

Gość buachacha co a typ
moze on byl brzydki, i chcial sie dowartosciowac i "pokazac ci", ze tez nie jestes "taka idealna" ?? W kazdym razei olej debila:P

Gość buachacha co a typ
kurcze ta dziewczyna akurat ma normalna cere, wiec jeszcze jakos to przebolala, ale ciekawe czy ten jelop nie zdawal sobie sprawy jak by mogla zareagowac dziewczyna, ktora ma jakies powazne problemy ze skora?? trzeba byc na prawde skonczonym kretynem :O mam znajoma, ktora ma naczyniaka, i musi go korektorowac, bez makijazu ma czerwona plame na twarzy od dziecka i to jest jej straszny kompleks. chyba by sie poplakala, jakby ktos na sile, an pierwszej randce kazal jej zmyc mejkap :O