Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :) :) :):) nigdy nie mów nigdy

AAAAAAAAAAAAAA stało się !!!!!!!!

Polecane posty

gadałam, krzyczałam, miłość to ****, nie zakocham się, nie chcę związku nie chcę faceta bo jestem właśnie po toksycznym związku i nie chciałam już więcej nic czuć do nikogo bo dla mnie to był ból gdy kochałam bo ta osoba mnie krzywdziła a dziś? to stało się tak nagle, oczywiście nie twierdze że zakochałam się na zabój i świata poza nim nie widzę ale... chodzę cała w skowronkach, ciesze się cały czas, motyle w brzuchu i te sprawy a nie jestem jakąś nastolatką i mam za sobą mały bagaż doświadczeń. oczywiście nie wiem co będzie dalej z nami, czy będzie to coś poważnego ale wszystko ładnie się rozwija i on naprawdę zachowuje się po tym wszystkim tak jakbym tego chciała, dzwoni cały czas, widzę że mu zależy a wydawał się takim twardym facetem ... ech :D:D

on naprawdę zachowuje się po tym wszystkim tak jakbym tego chciała, dzwoni cały czas, widzę że mu zależy a wydawał się takim twardym facetem widzisz...to miękki siusiak :classic_cool:

no właśnie że nie :P poprostu wcześniej normalnie rozmawialiśmy, znaliśmy się a on nie robił nic żeby się ze mną umówić więc nie sądziłam że tak się stanie

Gość ciekawska54545
powiedz coś więcej o nim podziel się szczęściem

wygląda tak męsko, taki prawdziwy facet a jest taki misio do przytulania:) jest ode mnie starszy kilka lat i to mnie kręci bo starszy ode mnie o 2,3 lat chłopak to przy nim wydaje mi się dzieciak miałam kiedyś takiego faceta ale niestetty długo to nie potrwało, po prostu tak mnie kręci ta jego męskość:D

Gość ciekawska54545
a co z tamtym było nie tak i czemu niby ten jest bardziej meski ?

Gość stary żonkiś
w wieku jej ojca znudził się żoną i zamierza sobie za friko poruchać a ta 20 skacze pod sufit. przykre :(

mialam kiedyś takiego faceta jak On ale nie wyszło, ten nie mówie że jest lepszy od tamtego tylko od chłopaków nieco tylko starszych ode mnie, własciwie to porównuje go z pewnym który starał się o moje wzgledy, wygląda przy nim jak chłopiec jest ode mnie starszy o 2 lata, w ogóle nie doświadczony życiowo, nie był w poważnym związku i nie umie ogólnie zdobyć dziewczyny, mimo że był to dobry chłopak to takie ciepłe kluchy z niego a męski przede wszystkim jest jego wygląd :) jest stanowczy i konsekwentny, dotrzymuje słowa, szanuje kobiety, działa a nie tylko mówi i nie jest w wieku mojego ojca, napisalam ze jest kilka lat ode mnie starszy i jest rozwiedziony a nie żonaty

Gość aha ii ach
ile masz lat, hę?????

23