Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika1914

na jakie studia pójść

Polecane posty

Gość mika1914

Hey ! może powiecie że to głupie , ale nie mam żadnej perspektywy na przyszłość . od jakiegoś czasu zastanawiam się do jakiej szkoły mam pójść po liceum . Interesuje mnie matematyka , informatyka , poniekąd też język , z tych też przedmiotów miałam na świadectwie w 1 kl liceum piątki i czwórki , kocham matematykę , jednakże jestem w LO na profilu językowym . Jakie studia byście mi polecili ?:)

Gość mala misia slodka pysia
wejdz na strone politechniki miasta w ktorym chcesz/ bedziesz tstudiowac i wybieraj, na pewno jakis techniczny kierunek:)

Gość .....idiot.....
języki kształć na własną rękę, tutaj studia do niczego niepotrzebne, chyba, że masz zamiar być tłumaczem lub nauczycielem może geodezja? pracy przez najbliższe lata nie zabraknie

Gość dobry doradzator
Studiować konkretny kierunek (jakaś polibuda - mechanika, budownictwo, elektronika i wszelakie podobne, medycyna ewentualnie jakieś tam prawo), albo nie zawracać sobie gitary studiami i robić karierę zawodową. Na dziadostwo szkoda czasu i pieniędzy. Ewentualnie jakaś krótka policealna dla zdobycia zawodu.

Gość dobry doradzator
Dokladnie jak wyzej. Przede wszystkim jezyk. Gdybym znal bardzo dobrze niemiecki, w firmie w ktorej pracuje trzepalbym kapuche, zamiast 2500 po 5 latach na polibudzie.

Gość mala misia slodka pysia
dobry doradzator- to dlaczego nie nauczysz sie w koncu tego niemieckiego? to chyba nie jest problem zapisac sie na kurs?

Gość .....idiot.....
dobry doradzator nic nie stoi na przeszkodzie żebyć kapuchę trzepał jak podszkolisz język

Gość .....idiot.....
gdyby mnie ktoś kazał uczyć się niemieckiego :) :) ... nie ma mowy :D :D znam ruski i angielski, ale niemiecki w liceum i na studiach był dla mnie utrapieniem :D

Gość dobry doradzator
Wlasnie jestem w trakcie nauki, ale to nie jest kwestia 2 tygodni.