Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

za ile kupujecie perfumy?

Polecane posty

pytanie jak w temacie

Pret a porter około 80 zł 100 ml Green Tea 100 ml koło 100 zł lub chandon deau koło 50 zł 100 ml tylko te 3 rodzaje preferuje kiedys jeszcze mialam J LO Jennifer Lopez perfumy ale zbyt drogie szkoda mi tyle kasy wydawac

Gość jkhfdbh
ja też pret a porter uwielbiam je

Gość ja kupuję w sephorze
ceny różne 200-400 zł... zalezy od marki. Najbardziej lubię Gucci Envy Me, DKNY różową i J'adore Diora.

Gość lalaola
Calvin Klein 100m lza 105 zł na perfumeria pl. Polecam szybko wysyłają i ja zawsze kupuję testery bo różnią sie tylko tym że nie mają korka a tańsze i wydają mi sie że dłuzej sie utrzymują. A zapach........boski:)

bo ja w sumie mam kase, bo zarabiam ok 3600 zł na reke, maz tez niezle zarabia a jednak jakos mi szkoda na wszystko kasy i wole oszczedzac, wiem ze to bez snsu, ale tak mam.... moze dlatego ze pochodze z domu, w ktorym nie przelewalo sie bardzo i mama zawsze byla oszczedna... jak to zmienic?

Gość rvgbthnuyjmjynthbgrve
około 200-300zł

Gość ja kupuję w sephorze
Ja też jestem raczej oszczędna, ale myślę że na kosmetykach nie ma co oszczędzać, lepiej kupić droższe ale lepsze. Markowe perfumy po 1 są piękne i eleganckie, a po 2 bardziej trwałe, dłużej się utrzymują. A kazda kobieta powinna pieknie pachnieć. To samo z kosmetykami kolorowymi - warto zainwestować w dobry puder, dobry tusz, dobre cienie...Na dziadostwo szkoda pieniędzy. Kosmetyki są ważne.

a co myslicie o tej mojej oszczednosci?

różnie, zależy też ile ml, zazwyczaj kupuję 50, więc cena waha się od 150-350 w przeliczeniu na złote

Gość gsdrgtyaery
moje ulubione mariah carey 420zl

Gość gość

Moim zdaniem jeden z lepszych sklepów z testerami perfum testerownia24h.pl, bo nigdy nie miałem problemów z przesyłką. A w porównaniu do popularnych aukcji internetowych to ogromna przepaść jakościowa. Nie dostajesz opakowania ozdobnego, ale dobrze zabezpieczoną buteleczkę. Nie narzekam, bo oszczędności praktycznie dwa razy w porównaniu do standardowych opakowań perfum. Moim zdaniem nie ma sensu przepłacać.