Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hangover_oh yeah

Do facetow- jakie dziewczyny przyciagaja wasza uwage?

Polecane posty

Gość hangover_oh yeah

jak w temacie. Zastanawiam sie jak z tym jest, czasem idac ulica czy robiac zakupy zauwazam jak faceci na mnie zerkaja, innym razem wogole... Od czego to zalezy ze patrzycie na osobe, chodzi o urode, cycki, tylek, o co?

Gość ikejaa
jak mam huć, to spoglądam nawet na średnio ładne dziewczyny a potem do kibla i zjechać pamięciówkę. Jak nie mam ciśnienia, to patrzę tylko na te istotnie ładne.

Gość rewerwerw
Atrakcyjne po prostu... nie ważne, niska czy wysoka, musi mieć to coś w sobie

Gość Żrę banana
Talia, biodra, tyłek, uda i wzgórek łonowy jeśli widać w czymś obcisłym. Najbardziej kręcą mnie szczupłe gruszki i klepsydry. Chłopczyce dla koneserów.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo
czy obejrzelibyscie sie np za dziewczyna majaca 153 cm wzrostu + obcas 7 cm = 160 cm?

Gość ikejaa
no to ci piszę. Jak jesteś ładna, to spoglądają zawsze. Jak jesteś przeciętna to spoglądają tylko, jak się muszą spuścić pod dużym ciśnieniem.

Gość Żrę banana
Jeśli nie jest płaska z tyłu i ma wcięcie w pasie i zaokrąglone biodra.

Gość hangover_oh yeah
iiiiiiiiiiioooooooooo- chyba wzrost nie gra tu duzej roli o ile ktos nie jest chorobliwie niski, dziewczyna 153 cm wzrostu moze miec powodzenie, tak jak i ta o 180 cm. Ktos pisal o pewnosci siebie, tylko ze nie zamieniwszy slowa z kims nie wiesz czy jest niesmialy czy nie. Sa laski, ktore nawet w oblesnym dresia przyciagaja spojrzenia, a inne bardzo zadbane nie... Swiat jest pokrecony. Generalnie zauwazylam ze jak mi totalnie nie zalezy, to nieraz facet nawet zagada itp, a jak chce dobrze "wypasc" to duuuu...pa.

Gość hahahaeqwew
Mi się podobają takie w type Longorii

Gość hangover_oh yeah
ok ale najwazniejsza jest dla was twarz czy cialo?

Gość hangover_oh yeah
Odzwierny - o codziennie innych, chodzi o to dlaczego jednego dnia jestesmy atrakcyjni dla innych (ludzi na ulicy), co okazuja spojrzeniami czy rozmowa itd, zas innego dnia nas wogole nie dostrzegaja.

hangover_oh yeah Już rozumiem. Może po prostu spotykasz każdego dnia zróżnicowanych ludzi? Przecież nie każdemu człowiekowi podoba się tak samo i to samo. Trochę przedmiotowe traktowanie nie uważasz, jakby się zastanowić?

Gość mgr dupka jelenia
u mnie to dziwne ale ZAWSZE jhak sciagne okulary to sie wgapiaja zakochjuja proponuja dziwne rzeczy w miejscach publuicznych (PALENIE????) a jak mam okulary to juz nic a jak bylam z polaczkami z polski B albo nawet C w UK to slyszalam wrecz ze jestem brzydkakakakakak hahahahahhahahaah wiec to zalezy od towarzystwa w jakim sie obracasz chyba :D np na zakupach w centrum handlowym hahahaha to bez sensu :D najwazneijsze ze jestem atrakcyjna dla mojego faceta

Gość hangover_oh yeah
czy przedmiotowe? byc moze. Zastanawialam sie tylko czy jest jakas regula ze jestesmy odbierani jako atrakcyjni czy nie... Czy to sprawa sygnalu jaki przesylamy otoczeniu. Teraz jesienia w grubych kurtkach i plaszczach raczej zgrabnej figury nie dostrzerzesz, wiec przyciaganie polega na czyms innym... Takie tam rozmyslania

Gość hangover_oh yeah
meska rzecz - no z wasami to nawet facet nie jest atrakcyjny ;) Ale w pierwszych sekundach gdy widzisz nowa osobe i uznajesz za atrakcyjna - zwracasz najwieksza uwage na twarz czy cos innego?

hangover_oh yeah Reguły ogólne są przecież. Smukła szczupła sylwetka, symetryczna buzia, proporcjonalna budowa, miły wyraz twarzy, zadbany wygląd itd. Dziękuję za rozmowę. Dobranoc.

Gość hangover_oh yeah
Odwzierny, ok ale jesli uosabiasz te glowne cechy jak mila buzia ;) szczupla sylwetka, zgrabna itd to mozna ten profil dopasowac do wiekszosci dziewczyn nawet i szarych myszek na ulicy, a jednak na nie nikt nie spoglada. Nie przyciagaja spojrzen. Naturalnie ze kazdy ma lepsze i gorsze dni, kiedy kiepsko wyglada, ale czym dla was jest "ATRAKCYJNOSC" ?

Gość hangover_oh yeah
PS: Pozdrawiam fana MInnelli :)

trudno powiedzieć... ale najprościem mówiąc można określić to tak jak już ktoś wyżej napisał - musi mieć to coś po prostu, co ją odróżni (w pozotywny sposób oczywiście) od wszystkich innych w otoczeniu :)

Gość hangover_oh yeah
OK dzieki chlopaki za wypowiedzi :)