Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zachary

seks z młodszym/młodszą

Polecane posty

Gość karoolcia,
bo ja wiem? spuści się po trzech ruchach, żadna frajda. Ja tam wolę takich starszych, po pięćdziesiątce.

Gość karoolcia,
miałam 2 razy z premedytacją, kiedy wbiłam sobie do pustej głowy, że się szmacę sypiąc się z "dziadkami" i że zasługuję na kogoś młodego. Ale nic z tego. Dojrzali panowie są najlepsi w zaspokajaniu. Mają doświadczenie i jak im się trafi atrakcyjna 30, to traktują to jak dar z niebios i się starają jak mogą. I dobrze im to wychodzi.

Nie rajcuje mnie seks w stylu, trzy pchniecia i finish. A niestety młodzi często, gęsto tak mają Tak więc młodszym podziekuje :)

Gość karoolcia,
Zachary: jeśli to było do mnie: nie, to nie ja jestem od wychowywania. Ja jestem od bycia wychowywaną :)

Gość ja teraz mam mlodego ale sama
jestem młoda :D i nie obrażając nikogo, to panie które piszą że interesują je tylko doświadczeni i boscy kochankowie - ciekawe czy wy jesteście takie boskie w łózku że oceniacie innych i dyskwalifikujecie :D

no właśnie, ja mam 26 lat i miałem już dojrzałe kobiety w swoim życiu i powiem że też różnie z tym bywa... dojrzała nie zawsze znaczy doświadzczona:)

Gość karoolcia,
widzisz, tu nie chodzi o to jakie my jesteśmy. Wolę doświadczonych, niedoświadczeni mnie nie "jarają". Jak mam wybór, wybieram to, co lubię. Jeżeli nie będę odpowiadała facetowi, to jego sprawa i następnym razem się ze mną nie umówi. Jeżeli się umawia, to znaczy że jemu też pasowało. A czy pasowało mu bo jestem doświadczona, czy może dlatego że jestem sierotą, a on sieroty lubi? Jego sprawa.

Gość karoolcia,
facetów ma na pęczki jednak starsi są the best, ty dla mnie jesteś jeszcze szczylem :D

Gość mariko
nawet w robieniu laski musi byc poezja.

ja mam 26latka,jestem 7 lat starsza. tak sie dobralismy,ze i on mnie uczy i ja jego.jest bosko. on ma wrodzone podejscie,umie rozgrzac mnie na mnostwo sopsobow,od totalnie pojechanych,po milosna gadke. ja daje mu przezycia i orgazmy jakich nigdy nie zaznal,pomimo sporego doswiadczenia. so do znaczenia roznicy wieku pomiedzy nami. hm. mysle,ze on woli starsza,bo sa konkretniejsze. ja wole mlodszego,bo jest niesamowicie namietnie zakochany i to sie w seksie odczuwa... no,ale moj jest naprawde wyjatkowy,kochamy sie godzinami,umie kontrolowac swoje wytryski baaaaaardzo dobrze,nawet cisnienie samego wystrzelania :D

Gość Co za bzdury tu piszecie?
Jakie trzy ruchy? Facet 20-letni jest u szczytu swoich seksualnych możliwości. Do tego ciało ma świetne, jeszcze skóra mu nie wisi tak jak starym. Seks z takim jest najlepszy. I wcale nie dochodzi szybko. No chyba, że macie na myśli to, że młodemu szybko staje i jest gotowy do seksu, a staremu długo staje. Jeśli chodzi o sam stosunek to młody facet może tak samo długo jak i stary, a nawet dłużej i do tego ponowne postawienie to nie taki problem jak przy starym. Odczeka się chwile i można drugi raz.