Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_way_me

muszę żebrać o sex

Polecane posty

mój narzeczony nie chce się ze mną bzykać. Znamy się 1,5 roku. Dotknął mnie dotąd 3 (trzy!!!) razy z wielkiej łaski palcem (jednym!!!) w ramach GRY WSTĘPNEJ jak o to wyprosiłam wyżebrałam. Sam sex jest ok ale czuję się jakaś taka poniżona niedopieszczona. A teraz w ogóle nie chce się ze mną kochać. Mam 165 cm, ważę 60kg (przytyłam 5 kg ale jestem na diecie). Czy to o to chodzi, że jestem już za gruba by się ze mną bzykać?

Gość xyzabcdef
Jego zapytaj, a nie nas.

Gość no ja też tak mam
że jak patrzę na żonę to ni chu chu nie chce mi stanąć. Powiedziałem jej, że musi schudnąć. Kocham ją, ale natury nie oszukam. Nie chce i już. Czasem staram się fantazjować podczas seksu o jakiejś fajnej lasce, ale ciężko jest. Kocham jej głos, zapach i smak i nie mogę się tak calkiem wyłączyć i myśleć o innej.

Gość karoolcia,
mija4walles - wypierrdalaj stąd. Nie pytaj czemu, potem podziękujesz!!!

Quis leget haec? stesknilas sie za mna, co? Nie mialam czasu ostatnio, zeby wejsc i udzielic ci moich cennych rad i wskazówek

Gość fotel
spójrzmy prawdzie w oczy .brzydka jesteś .

ale ja mu mówię to, żeby nie było. A on zawsze, że przecież on jest chętny tylko nie ma "okoliczności". Ostatnio jak wychodził do pracy to rzucił "dobra to jak wrócę to się pokochamy". I unikał mnie 2 dni następne aż nie dostałam okresu i teraz ma spokój święty na tydzień kolejny. Nic tylko się pochlastać. Ehhh chciałam tylko wiedzieć, czy u kogoś w stałych związkach też są takie problemy z "ciągłością"...

jestes tlusta i brzydka oraz smierdzisz potem, wiec nie dziw sie, ze facet dotyka cie tylko palcem, ktory potem dokladnie myje i odkaza spirytusem

pogadaj z nim szczerze,..moze on czego sie wstydzi albo boi sie powiedziec ze cos jest nie tak,.. a jak wygladało wasze zycie dotychczas?

bezceregieli do tej pory był czysty seks plus ja go pieściłam ale myślałam, że to tylko przejściowe, że on się musi rozkręcić... a się okazało, że on nie ma zamiaru nic robić dla mnie. NIC. A jak się kapnął, że chce także pieszczot to zaprzestał całkiem seksu... :/

Gość supersamica
obadaj go, bo jeszcze się pobierzecie i wtedy on uzna że już sie ma i nie musi ci w ogóle dawać

hmmh,..trudna sprawa ja do tej pory trafiałam na takich co sami chcieli sie mna zajmowac a pozniej ja nimi,... powiedz mu ze Tobie to nie pasuje ,...rozumiem cie ,.ale jesli on unika zblizen to jest troche dziwne,..wkoncu jestescie razem ,..a moze on nie wie jak sie Toba zająć...??? Miał duzo partnerek...???

miał przede mną jedną. Ma 29 lat. Ale ta poprzednia była z nim 5 lat, trudno mi uwierzyć, że z nim tyle wytrzymała a on jej nic nie robił. A on ma jakąś alergię na tym punkcie, nie chce ze mną na ten temat rozmawiać i już i koniec i kropka. I jest odkąd go znam totalnym egoistą w łóżku. Wyżywa się na mnie jakoś za poprzednią partnerkę? Już sama nie wiem...

Gość fotel
aaa to jest kryptogejem.

wiesz ja na twoim miejscu bym go troche przycisneła...zeby sie bardziej otworzył i powiedział o co chodzi,..bo jesli wy macie sie tak meczyc ,(bo rozumiem ze ganiasz za nim troche :) a on twardo zimy jak kamien,..ah)to nie ma to sensu tylko zjecie sie nawzajem,...albo on bedzie sie odgrywał za była,...to tez bez sensu.... sadze ze cos musi byc na rzeczy skoro był z nia 5 lat ,...moze ona nie lubiła takich zabaw i on teraz sadzi ze ty tez tego nie potrzebujesz...

ale jak nie można lubić gry wstępnej?... on już poszedł spać, właśnie się pokłóciliśmy o to ehhh i tak to się kręci dobranoc

moze sie boi ze zajdziesz w ciaze, niestety nic nie daje gwarancji 100 % najzwyczajniej w swiecie nie mozesz z nim o tym porozmawiac?

Gość aquariussssssssssssss
na moje oko to jest gejem co walczy z myślami gejowskimi! to nie żart!

Gość Kielich goryczy
to gej

Gość mam się śmiać czy płakać ?
jakbym czytała o sobie 165/iecałe 60kg u mnie seks wyglądał tak: palcem jednym dotknął sutka i już na mnie był, zakryty kołdrą, obejmował ramieniem jak poduszka, oślinił ucho sapiąc jakby to miało być podniecające iiii trrrrr trrrrr trrrrr koniec:) króliczek seks był raz na miesiac i to ja ciągle inicjowałam, na odchodne dowiedziałam się ze jestem nimfomanką bo się ciągle chcę rżnąć byłam z nim ponad pól roku seks był 5 razy problemem było to że mnie nie kochał- i nie pociągałam go tym samym zastanów się czy Twój Cię kocha i czy go pociągasz, bo jak nie to widac jestes takim workiem na spermę jakim ja byłam

Gość jest jedna słuszna rada
zostaw go, poszukaj normalnrgo faceta

Mogą być różne powody. Piszesz, że on jest egoistą w łóżku, a Tobie to nie odpowiada. Jeżeli dla Ciebie seks jest ważny w związku, to macie poważny problem, więc lepiej porozmawiać, niż żalić się nam tu na forum. Czasem w takich sytuacjach potrzebny jest seksuolog, ale warto zacząć od rozmowy (i nie ma, że on nie chce: chce być z Tobą w związku, brać ślub, to nie może unikać takich rozmów, bo po ślubie będzie jeszcze gorzej). Możliwe też, że on ma jakiś kompleks, albo nie wie za bardzo, jak się do tych pieszczot zabrać. Może wstydzi się przyznać, może była na koniec związku mu wygarnęła, jaki to jest beznadziejny w łóżku... Bez rozmowy, ewentualnie pomocy specjalisty, tego wszystkiego się nie dowiesz.