Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Typinka87

Jak długo facet moze wytrzymać..

Polecane posty

Jak myślicie, jak długo facet moze wytrzymać bez seksu? Czy jeżeli bedzie to aż np rok albo wiecej to jest w stanie zdradzić?

Gość xxl-men
Pewnie ze jest w stanie, nawet po tygodniu.

zależy od faceta Jeżeli prawiczek i tylko sobie wali to nie ma problemu Jeżeli jest doświadczony w seksie i miał systematyczne stosunki z kobietami to może m-c

Gość fotel
kup sobie mózg.na przykład w tesco.jest w promocji.i nie pisz więcej.takich durnych topików.proszę.

facet bez seksu może może wytrzymać 5 lat bo sperma to zwykłe białko co się wchłania z powrotem w najądrza. Niektórzy mogą wytrzymać bez seksu nawet całe życie. poszukaj o tym w necie.

facet bez seksu może może wytrzymać 5 lat bo sperma to zwykłe białko co się wchłania z powrotem w najądrza. Niektórzy mogą wytrzymać bez seksu nawet całe życie. poszukaj o tym w necie.

Gość Wielki Pijak
Może, ale to zależy pewnie od motywacji. Jak powiesz : "nie, bo taki mam kaprys" to motywacji nie będzie miał. Inna sprawa, że brak seksu to nie brak pieszczot.

Gość xxl-men
Moze wytrzymac bez seksu, ale bedzie walil konia. To ze facetowi penis staje to normalne, bo jest podniecony. A podniecenie trzeba jakos rozladowac.

Gość xxl-men
Nie ma za co. Nie wystawiaj faceta na probe, bo sobie gdzies indziej swoj interes wlozy.

Gość xxl-men
A ty jak dlugo wytrzymujesz bez ruchania?

Gość wójekstaryhuejk
a jak długo kobieta pracująca wytrzyma bez palcówy i tabletek

Gość doopek
Ja nie rozumiem jak długo moze wytrzymać. Jak nie ma mojej cipki,to biorę swoja ustaloną dzieczynę( 100 zł) i jestem zadowolony . Poleaem

Gość wójekstaryhuejk
dobry tok rozumowania jak niema mięsa w lesie kup go

Gość doopek
Uważam że jeżeli facet nie ma w odwodzie sw0jej cipki( dziewczyny, kochanki) to jest doooooopa bo przy jednej dziurze nikt nie wytrym a

Gość Buha ha ha!
Facet może wytrzymać długo, bo jak nie ma doopy to posucha. Inna sprawa, że każdy ma zawór bezpieczeństwa. Zmazy nocne to normalne jak nie uprawiasz seksu. Kiedyś wyjechałem i nie chciałem zdradzać kobiety, to po 2 tygodniach tryskałem w nocy. Lepiej sobie strzepać dla zdrowotności od czasu do czasu.

Ja wytrzymuje bardzo długo, właśnie ponad rok: bo mój facet jest za granicą i dopiero za pół roku moze wrócić na trochę. Także myślę ze nie robi nic na boku tylko sobie trzepie po prostu:-P

Gość facio.!.
Kobieto on się tam wali na lewo i prawo, a skoro ty też przez rok nie masz takiej potrzeby to powinnaś lekarza odwiedzić.

Mam potrzebę tylko inaczej daje sobie radę bez zdrady.. i Ty może byś zdradził swoją kobietę, jak tak Ci na tym zależy..eh faceci to tylko tak,

jeżeli przez seks rozumiesz stosunek z parnerem to bardzo długo. Jeżęli przez seks rozumiesz rozładowanie napięcia seksualnego to bardzo krótko. Odczuwamy je non stop gdyby nie mastrubacja to nie wiem. Podzbawienie mężczyzny możliwości rozładowania napięcia to jedna z najgorszych tortur. Pozdrawiam.

Gość prawiczus 29
jestem prawiczkiem - bez seksu wytrzymałem 29 lat .

Gość facio.!$
Tak naprawdę to nieważne ile może wytrzymać, ale co to za związek jak się rok siebie nie widzi. Skąd wiesz, że się dogadacie za rok. Lepiej znajdź kogoś na miejscu, to i sex będzie i przytulanie i wogóle fajniej.

Jak to co to za związek? Związek przede wszystkim z miłości. I jestem juz z nim wystarczająco długo zeby wiedzieć ze rok rozlaki to moze nie wpłynac źle na nas.

Gość elano
Ja już 3 lata nie uprawiałem seksu...

Gość facio!@#
Tak ci się wydaje. Zresztą zobaczysz jak wróci.