Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Typinka87

Jak długo facet moze wytrzymać..

Polecane posty

Gość elano
j e ż e l i t o T y mhmhmhm to gratuluję przyjacielu

Gość więcej Przyjacielu
niż gratuluję Witam

Gość Taki jeden co ci prawde powie
No niestety, nawet jakby byl na miejscu to nie ma gwarancji ze nie zaliczyl ani jednego skoku w bok...nie znam twojego faceta wiec nie wiem, ale powiem Ci ze nigdy nie mozesz byc pewna. Rok za granica...okazja czyni zlodzieja jak to mowia i to sie do tego tez odnosi.

Gość Taki jeden co ci prawde powie
Pozatym droga autorko sam fakt, ze zakladasz tu taki temat swiadczy chyba o tym ze sama masz takie mysli. Gdybys byla w 100 % pewna jego wiernosci, nie bylo by tu Twojego tematu. A jesli temu zaprzeczasz, to chyba starasz sie oszukac sama siebie.

Zgadzam sie z Toba. Tak dokładnie jest, próbuje sobie chyba wmówić czy uświadomić ze on jest wierny i szukam tutaj pomocy aby ktos powiedział ze tak jest. A tak naprawde nigdy nic nie wiadomo..no trudno. Dziękuję:):-P

Gość kulik
ja też sie zastanawiam .. jestem wierny, a nie widzimy się dłuższy kawał czasu. dziewczyna mówi że kocha, nigdy by nie dotknęła innego penisa. ale skąd wiadomo? co jeżeli po 4 latach wyzna że tak na prawdę to się puszczała kiedy nie byliśmy obok siebie? zostać wiernym i mieć nadzieję że się nie sfrajerujesz? czy używać sobie? życie wszak jest jedno ;)

No tak zycie jest jedno, ale z drugiej strony jak kogoś naprawde kochasz to nie w głowie Ci zdrady, wiec nie widzę problemu. Jeśli nie była wierna to nie byłeś jej wart. No ale jak to jest u Ciebie? Czy nasz ochotę na inna?

Gość facet moze wytrzymac ile
trzeba. zobacz w wiezieniach. siedza latami - niektorzy do konca zycia juz nie zobacza kobiety i 'jakos' zyja.

znam faceta, ktory przez siedem lat byl sam--zero seksu. (nie byl prwiczkiem ) widocznie mozna sobie radzic :D wszystko zalezy od potrzeb. dotyczy rowniez kobiet :)

Gość kassana
ej ja byłam z facetem 3 lata zanim poszliśmy do łóżka to wsystko zalezy od kolesia .... czy tylko mu na seksie zależy jesli tak to masz jak w banku ze jak mu nie dasz to cie zdradzi

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
Co do przykładów z więzieniem i żyjącego 7 lat w celibacie :) Jak ktoś wcześniej słusznie zauważył, to ile facet wytrzyma zależy od punktu widzenia : Bo bez stosunku płciowego pewnie i setki lat, ale zaiste w tym czasie i tak rozładowuje się w inny sposób ( z panią "rączkowską" :D ). I to może jest jakiś punkt pocieszający, a może pomocny w dochowaniu wierności. Pewnie większość facetów ma chrapkę na jakąś kobietę podczas wyjazdów, dłuższych nieobecności - ale jeśli jest coś wart - szybko sam sobie strzepie, że rozładować napięcie i być może uciszyć żądzę, przez którą często dochodzi do skoków w bok ;)

Ja się raz mojego zapytałam... powiedział, że ok 3 lat, to mu powiedziałam, że ok... to sobie teraz poczeka 3 lata. Była godzina ok 23, więc te swoje 3 lata zamienił na 3 godziny, bo stwierdził, że przy mnie się nie da :)

Ale z tym więzieniem no to wiesz, tam chyba nie ma mężczyzn i kobiet w jednej celi wiec jest zmuszony sam sobie radzić. A tak..to pole do popisu jest.

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
Noo, zależy jak leży. Może się trafić przecież pani strażniczka, lub jakiś bardzo nieostrożny współwięzień schyli się po mydło.

Gość lalaut55
no ładne rzeczy piszecie. z moim facetem nie widzę sie czasem miesiąc . to rozumiem ze korzysta z usłu prostytutek..bo jest za dojrzały zeby konia sobie walic..

Obstawiam ze jakiś współwięzień wypnie sie po mydło:-D No coś Ty! I nie jestes zazdrosna, ze on robi to z innymi kobietami?

Gość normalnie bez wytrysku z 2-3
dni. tyle mniej wiecej jest w stanie wytrzymac zdrowy mezczyzna. po tygodniu dostaje 'do glowy' i musi napiecie 'jakos' rozladowac nie da rady tego 'rozchodzić'

No tak;-) ale samotnie tez może sobie rozładowac:-) dobrze ze cos takiego istnieje:-D