Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djmaxior90

Zostane Tatusiem:D

Polecane posty

Gość djmaxior90

Wreszcie:) Udało nam się. Moja narzeoczna jest w 3 tygodniu ciąży:) Jestem najszczęśliwszym przyszłym Ojcem na świecie. Chodz młody jestem (22lata) Jestem dumny i dam mojej rodzinie wszystko czego tak naprawdę potrzebują. Moja Narzeczona ma 22 lata. :) Pozdrawiam was. Z wrażenia musiałem tu napisać:)

Gość gratulacje!
ciesze sie razem z toba:)

Gość djmaxior90
Nie wiecie jakie to uczucie... Przed cwhilą czytalem tutaj temat o kobiecie która usuneła w Holandii ciąże po 16 tygodniu... Szczerze?? ja gdybym ją spotkał to usunął bym ją z tego świata za pomocą jednej ręki.. za to co zrobiła.. Moje dziecko jest najcudowniejszym darem jakie Bóg mógł stworzyć... Za to co zrobiła. należy jej sie to samo.. kara śmierci

Gość michal lat 35
gratulujemy.. kolejny przyszły chętny zapierdalający na moja emeryturę.. Plodzić dzieci, na starość chociaż chcę godnie żyć :D

Gość do djmaxior90
ska wiesz że bachor będzie udany>>> może wyrośnie z niego debil albo przestępca? Nieraz nad bachorem zapłaczesz z bezsilności ... gwarantuję ci to

Gość do djmaxior90
Moje dziecko jest najcudowniejszym darem jakie Bóg mógł stworzyć... Mam nadzieje że to prowo :o

Gość gratulacje!
glupoty gadacie. ja to ci nawet zazdroszcze, bo sama z powodu choroby moze nigdy nie zostane mama

Gość nie ciesz się za szybko
bo może poroni

Gość posiadaczka 3 ON
joł, joł chłopie, bez podniety, nie ty pierwszy i nie ostatni zostaniesz ojcem, to nie cud natury, to normalka po bzyku bez zabezpieczenia, luzik stary!!! ale gratulejszyn

Gość djmaxior90
Wy zamiast cieszyć sie razem ze mną to pierdolicie takie głupoty... żal mi was! Połowa z was to wybryk dzikiej natury nie znający prawdziwego zycia. i żebrzący na czyimś garnuszku.. tfu skurwiele!!

Gość djmaxior90
My staraliśmy się ponad pół roku o dziecko... miałem problem z zapaleniem gruczołu krokowego,,, po wytrysku nie mogłem się ruszyć z godzinę czasu... ale się udało :) i pragnełem się tym pochwalić. To nie żadna wpadka. tylko planowane.

Gość posiadaczka 3 ON
oj tam, oj tam ale sie nagadałeś...luuuuzik stary....nie to jest cudem co zrobiłeś...jeden spust i dalej jazda!!!

Gość djmaxior90
Mi nie zależy na codziennym bzykaniu...

Gość ponad pol roku
sie staralismy strasznie dlugo:O:O

Gość kuhuujgjyf
jakie planowane? a slub przed Bogiem w kosciele macie?

gratulacje! zobaczysz jak to dobiero bedzie fajnie jak juz malenstwo bedzie z Wami! bedziecie sie cieszyc kazdym jego postepem, kazdym kolejnym zabkiem i chwalic sie na okolo ze bobas potrafi juz sam siedziec,przewracac sie na brzuch i plecki, chodzic, biegac, podskakiwac, mowic, samo je lyzeczka itd bycie rodzicem to cudowne doswiadczenie

Gość posiadaczka 3 ON
djmaxior90...chyba nie wiesz co mówisz...ty się bzykać nie lubisz?? nie spuszczasz się pannnie do łona??? to po co żyyć chłopie...masz jeszcze zycie przed sobą!!! albo drwisz albo spadasz!!!

Gość posiadaczka 3 ON
sorki ona...82 ale majac lat tyle co sugerujesz to dzieckiem nie należy sie podniecać i chwalić tylko je wychowywać!!!!!

Gość empatycznie...
miło poczytać że istnieją faceci, którzy myślą o przyszłości, o rodzinie:) gratuluję i życzę dużo radości i szczęścia

Gość ssdfsd
To pewnie nowy "projekt" kafeteryjny, coś jak wcześniej Jania. Czekamy na kolejne prowo. :S

Gość djmaxior90
Wy macie naprawde naorane w tej głowie... Posiadaczka 3 ON. Ciebie to chyba w dupe codzień pakują.. bo dla ciebie to codzienność... i To nie zadna prowokacja.. Miałem problem z prostatą.. niestety w tym wieku, że jak doszedłem to ból niesamowity na maxa... Ale po wielkich staraniach udało nam sie. Jesteśmy szcześliwi. A ślub tak przed Bogiem. i tylko z tą jedyną.

Gość kuhuujgjyf
to dlaczego najpierw nie był ślub z tą jedyną a poźniej dziecko? co sprawdzasz ja czy jesteś płodny czy jak?

Gość djmaxior90
W chuju mam to jakie podejście masz do dzieci ty Posiadaczko Mymłona..;/ Dla mnie dziecko jest istotą dzięki której każdy dzień bedzie coraz piękniejszy.

Gość ponad pol roku
buahhahaha pol roku i to nazywa wielkimi staraniami hahahahahhaa

Gość djmaxior90
Najpierw posnatowlismy dziecko. a pozniej slub. nigdzie nie jest napisane że ma być odwrotnie każdy robi jak uważa.

Gość posiadaczka 3 ON
djmaxior nie obrażaj mnie .... debilu!!!!! To twoja wina i twojej kutasicy, że dzieci mieć nie mogliście a nie moja....wyżywaj się na sobie...zapchlony orangutanie

Gość oooooooooaaaaaaaaaaaaaaaa
w sumie to nie wiem czym się chwalić. Narzeczona to chyba jest od tej chwili jak się dowiedziała, ze jest w ciąży. Wcześniej była zapewne tylko dziewczyną. Chwalisz się, że uprawiałeś sex bez gumki... Hmmm To dla mnie żadne osiągnięcie. A w tym wieku to już w ogóle.

Gość Bodgan Wielkii
chwalić się to możesz jak to dziecko wyrośnie na porządnego człowieka. Teraz to jakby za szybko. A Ty prócz robienia dzieci to pracujesz, uczysz się? Gdzie będziecie mieszkać? A wiesz, że dziecko kosztuje, płacze, sra i inne.

Gość 3 razy podymał twoją ukochaON
jaaaaaa byłem pierwszy...ona mi jeczała, że mnie chce a nie ciebie małpi cycu....co za prowo