Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaaaaa

Pytanie odnośnie podniecenia.

Polecane posty

Gość Szaaaaa

Chciałam pocwiczyc obcy język i jakiś czas temu poznalam kogoś przez internet,troche pisaliśmy, kiedyś poprosil o rozmwe glosową - zgodziłam się, on właczył kamerke ja nie. Poniewaz naleze do osob bardzo nerwowych kompletnie nie zwrocilam uwagii na jego wygląd, tremowalam sie rozmową. Dopiero po rozmowie uświadomiłam sobie, ze jest dośc przystojny. Po jakimś czasie znow doszlo do rozmowy i na jego prosbe tym razem i ja włączylam kamerke. Juz na samym początku konwersacji poczulam silne podniecenie, ta rozmowa byla dosc dziwna, zachowywal sie inaczej niz poprzednio, dlugie pauzy, moze to glupie ale mam wrazenie ze slyszalam jego oddech, glośny i głęboki oddech. Pomijając tą opisaną przeze mnie sytuacje czasem ogarniają mnie takie stany podniecenia zupełnie z nienacka, w najmniej spodziewanym momencie, np. jestem czyms zajeta az tu nagle pojawia sie to podniecenie - zupenie nie wiem, dlaczego. Pomyślałam, ze moze mam jakąs chorobe. Mam tez inne rozwiazanie, moze w tych momentach ktos o mnie myśli w kontekście erotycznym. Sama nie wiem. Ta sytuacja z tą osobą z internetu, dlaczego przy pierwszej rozmowie nie czulam podniecenia a przy drugiej tak?

Gość bo rozne dnie cyklu
mialas :classic_cool:

Gość Szaaaaa
hmm, może masz racje.

Gość za mało robisz sobie dobrze
ciało się upomina o więcej