Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka1234

Moj facet nie odzywa sie juz 2 dni.Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość olenka1234

Tydzien temu bylismy z moim facetem na imprezie z jego znajomymi, ktorych dopiero poznalam. W pewnym momencie, jak juz bylam troche wstawiona, wkurzylam sie, bo moj facet prawie sie mna nie interesowal tylko pil i gadal z kumplami! Okazalam swoja zlosc i niby potem bylo juz OK. Po imprezie pojechalismy do mnie. Rano moj facet pojechal do siebie. Wieczorem troche smsowalismy, ale w pewnym momencie przestal mi odpisywac (co mu sie wczesniej nie zdarzalo). Przez kolejne dni tez prawie sie nie odzywal. W srode mielismy isc do kina, ale we wtorek to odwolal. Ostatnio odezwal sie w czwartek pytajac czemu sie nie odzywam, a przeciez ja sie odzywalam caly czas tylko on nie zawsze mi odpisywal i po prostu wkurzylam sie i stwierdzilam, ze nie ma sensu pisac w proznie! Od tamtej pory cisza...Dzis w dzien napisalam mu smsa z pytaniem co slychac i tez nie odpisal. Czy waszym zdaniem to jest tylko zdystansowanie sie bo zaczelam za bardzo go osaczac czy raczej w ogole rozstanie, o czym nawet nie raczyl mnie poinformowac??

To nie jest facet dla Ciebie. Ci którzy kochają są opiekuńczy powinien być z Tobę zostaw go. Jest tyle idealnych facetów którzy czekają na Ciebie.

Gość fotel
pukną cię raz ,i mu wystarczyło.

Gość olenka1234
Po 1 kto powiedzial, ze mnie wtedy puknal a po 2 nawet jesli puknal to niekoneicznie to musial byc 1 raz.

Gość fotel
fakt że mu wystarczyło.