Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala meggy21

pomniejszony pierscionek zareczynowy

Polecane posty

witam :) niedawno zareczylismy sie z chlopakiem i przed tym wybralam pierscionek ktory mi sie podobal i trzeba bylo go tylko pomniejszyc. po tym jak go dostalam nie znalazlam na nim proby... czy przy pomniejszaniu pierscionka nie ma wybitej proby?? prosze o pomoc

Gość dziwne to jest, bo
ja ostatnio pomniejszałam swoje 2złote pierścionki i próba jest ponownie wybita, ale powiem ze załuje że pomniejszałam, choć to prawdziwe złoto 585 ale jest czarne na palcu, właśnie od spawu a wcześciej nie barwiły

wlasnie kazdy mi mowi ze to jest dziwne ze nie mam wybiej proby,wiec pojde do jubilera gdzie kupywalismy ten pierscionek i niech tlumacza mi hihih

Gość kluska.
matko - od spawu zabarwiona skora na czarno? nie wiem czy sobie jaja robisz czy tak na serio? po pierwsze - jaki spaw? ja mialam zmniejszany pierscionek i nie ma sladu po tym? po drugie ZLOTO nie barwi skory do autorki - a dostalas ta cz. zlota ktora ci wycieli z pierscionka? co do braku proby to jest to mocno podejrzane, masz rachunek?

wlasnie nic nie dostalam bo to kupywal moj narzeczony i rachunek pewnie ma,bo kazdy mi mowi ze to jest bardzo dziwne ze nie mam wybitej proby, ja pewnie nie znajde rachunku i ciekawe czy mi cos z tym zrobia,w sumie to musza prawda??