Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paryżanka ola.

Ówczesne nastolatki wyglądają

Polecane posty

Gość paryżanka ola.

pięknie, mają długie gęste włosy, malutkie noski, duże piersi i śliczne buźki i pisze to jako kobieta 30 letnia. Jak ja byłam nastolatką to jedyna atrakcyjną dziewczyną w szkole byłam własnie ja :P teraz jak widzę na ulicy nastolatki to mi szczęka opada, są naprawde ładne. Dawniej prawie każda była płaska a teraz praktycznie każda ma miseczke C. Możan tylko pozazdrościć facetom że mają w czym wybierać.

Gość dasdawewrerww3
można ruchać do woli a my ciągle prawiczki:(

Gość rewerwerwe
No to fakt, mamy w czym wybierać ;) Dobrze że zapewne masz już męża bo przy takiej konkurencji nikt nie obejrzałby się za takim próchnem :P

Gość niestety ale przy okazji
są głupie jak but, i te obfite cycki to ich jedyny atut :(

Gość tonny helik
Jako facet potwierdzam :D:D w całej mojej szkole jest chyba tylko dwie czy trzy brzydkie laski, reszta zajebista !!!

Gość paryżanka ola.
rewerwerwe, nie mam ale mi samotności nie przeszkadza, szkoda tylko że mnie obraziłeś, masz jakiś problem człowieku :o

Gość yamaki22
cycki mają jak balony i nawet się z kumplami zastanawialismy skd takie cycatki sie porobily i mamy teorie że to z kurczaków i hormonów które żrą :D

Gość chyba współczesne
a do tego mają pusto w głowach, w latach 90 to co innego - ówczesne moze i płaskie, ale myślały!!!

ówczesne, czyli w jakich owych czasów? bo chyba paniusia paryżanka chciała zabłysnąć intelektem, tylko trochę nie wyszło....

Gość knfgj,
a tam pierdolicie ja tez mam 30 lat i za moich czasów nastolatki były płaskie, brzydkie, chodziły w swetrach w romby i do tego były głupie wole obecne :P

Gość paryżanka ola.
Ewa, 33 chodziło mi oczywiście o "obecne" ale po co ta ironia zazdrośnico :D

Gość paryżanka ola.
od dwóch miesięcy mieszkam w Paryżu i już trochę zapomniałam jak się mówi po polsku. Nie musisz mi jednak tego tak złośliwie wypominać.

chciałabyś, pustaku ale nie będzie tak dobrze jeszcze parę lat tu posiedzę :) autorko, wredna i czepialska jestem z natury, a błedy językowe wnerwiają mnie, jak mało co

Gość diabliczkaaaaaaaaaa
moja siostrzenica jest własnie taka laska, duże, naprawde duże cycki a ma dopiero 15 lat, szkoda, że jak sie ja słucha to już nie ma takiego zachwytu....

Gość rewerwerwe
Ewa, 33 Sam jesteś pustak. Nauczyłaś się paru przyjebanych regułek w podstawówce i tylko czepiać się potrafisz bo tylko to umiesz, takie ścierwo z ciebie.

Gość paryżanka ola.
tego ostaniego postu nie pisałam ja, jak już się podszywacie to chociaż zabawniej.

Gość paryżanka ola.
ej wexcie wyluzujcie, widze ze tu nie da sie miło pogadać :o

Gość maja ladne biusty i szczuple n
ogi , sziwi mnie tylko ,zeby nie było ze sie przypiertalam skad te boczki nad dzinsami.Inna budowa ale od czego?

Gość poiuy13339
paryzanka-mam takie same odczucia!! tez patrze na nastolatki i ze zdziwieniem strwierdzam,ze ladne,zadbane,modne..

Gość kromek chleba.
jakbym miał 30 lat i taką konkurencje to nie wesoło by było, laski teraz to cud malina kazda na ulicy mi sie podoba, mają cycek, tylek, zadbane moden zajebiste !

Gość EdekPL
Ehh jest w czym wybierać ale nie każda sie zgodzi byc z kims (ma mam takie szczescie ze każda odmawia)

Gość gość
ale z was pustaki tylko na ten debilny wygląd lecicie. a każdej śmierdzi z ci/py, jest bałaganiara, dupodaja dla dresiarzy, przeklina, złośliwa, głupia, fejsik i lajki i jeszcze głupsze rzeczy

Gość bummub
hahaha teraz w przeciwienstwie do lat twej młodości technika poszła do przodu kazda może mieć balony gdy założy stanik z potrójnym push upem mieszkam w mielnie i widze na plaży te nastoletnie piękności wszystkie płaskie albo otyle kwadratowe z twarzą jak kartofel niewiele ladnych zgrabnych dziewczyn widze a te najladniejsze z fajnymi figurami to kobiety właśnie koło 25 lat i czesto są już mamami

Gość gość
No to jak to jest autorko żeś ty taka piękna syrena, najładniejsza ze szkoły a sama jak palec hehe?

Gość gość
Otóż właśnie, biust można udawać, założyć push-up i po sprawie, fryzurę dobrać, a jak ciuszki ładne, dopasowane, to wiadomo, że się wygląda dobrze, twarze mają całkiem ładne przyznaję, ale też nie wiadomo nigdy na ile to makijażu tona i czy po zmyciu go byłoby równie ładnie. Moje zdanie jest takie, że owszem nastolatki dzisiejsze są atrakcyjniejsze niż te z dawnych lat, ale nie dlatego, że takie pokolenie pięknych rośnie, tylko dlatego że teraz od najmłodszych lat dziewczyny się uczą stroić i wyglądać, wiedzą, co założyć, żeby było im ładnie, jak się uczesać i pomalować, a pamiętam, ze jak ja byłam w gimnazjum - a to było jakieś 8 lat temu - to wszystkie chodziłyśmy w jakichś powyciąganych swetrach i bluzkach po siostrach, niemodnych i często niedopasowanych, jakąś tam parę fajnych dżinsów się miało i parę ładniejszych ciuchów na specjalne okazje i tyle, włosy w warkocza albo w kucyk żeby było wygodnie itd., ogólnie przeciętność, a nikt tego nie zauważał, bo się nie zwracało takiej uwagi na to co kto ma na sobie. Zresztą wówczas takie stroje na akademie jakie widuje teraz (małe czarne, szpileczki, wydekoltowane żakieciki) to budziły raczej zgorszenie niż podziw, a jak któraś miała widoczny makijaż to i dyrektor nieraz wysyłał do łazienki panienkę żeby sobie twarz umyła :) Także moi drodzy, czasy się zmieniają, kult piękna zaczyna wsiąkać do coraz młodszych wiekiem, stąd większa dbałość o wygląd i stąd wrażenie, że dzisiejsza młodzież taka piękna..

Gość gość
albo wulgarnie jak dziffki albo tandetnie ubierając sie w sieciówkach w te szmaciska co tam sprzedają i promuja jako super hit modowy brak normalnych zadbanych dziewcząt tandeta się mnoży jak króliki na wiosnę

Gość gość
nie wiem, ja tam widze pełno 13-16latek wymalowanych mega, cera zniszczona przez kosmetyki. duże piersi? :D ja mam małe i mnie k***ica bierze jak mam szukac stanik 95% to pushupy właśnie, więc nie dziwota, że większe piersi mają :D no, ale co kto lubi ;) i stara zdecydowanie nie jestem

Gość Bibelotka83
Tez mam 30 lat i w naszych ,mlodzienczych czasach nie bylo yboru w ciuchach! Teraz to mozna ubrac sie nawet za 30 zl.bo jest duzo lumpeksow i mozna trafic i to bardzo czesto na bardzo fajne ubrania za male pieniadze! Teraz mlodziez ma dostep do internetu,my nie mialysmy majac 18 lat. Teraz jest o wiele lepiej niz za Naszych czasow! Poza tym wg.mnie teraz nastolatki przesadzaja z makijazem i ubiorem.....wiekszosc wyglada jak male ladacznice:P

Gość gość
Technika poszła do przodu, są kosmetyki, operacje, czemu mamy nie korzystać i być przeciętne? :D w tych czasach liczy się piękno.

Gość gość
a czy sa wysokie i szczuple?