Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stradivardiusz

ZDZ masz jeszcze fotke "party"?

Polecane posty

Gość Stradivardiusz
Jak nie zgadniesz ktory to normalnie pojde ... stane nad akwarium i bede plakal! - a co, zadna lza sie nie zmarnuje! - a rybkom slona woda nie zaszkodzi ;)

Gość Stradivardiusz
Sexy_Tadzio_64 to nie ja! :P A nie, palce od Twoich nozek to do czegos innego sie nadaja :classic_cool:

Gość Stradivardiusz
To strach myslec o tym co wyprawiasz recznymi! Naprawde tak utalentowana?

Gość Stradivardiusz
Tak myslalem, ze trudnisz sie pisaniem "user guide'ow" :) No i przychodzi pora kiedy to zazdroszcze UK time'u, do nastepnego party ;) Hey.

Gość zdesperowana nie wklejaj
fotek na kafe z obcymi osobami. One sobie moga tego po prostu nie zyczyc. Szlag by mnie trafil jakby jakas dziumdzia moje fotki na kretynskich forach wklejala.

to nie jest moja fotka, ta dziewczyna w srodku wkleila fotke na publicznej stronie i stad ja mam, wiec nie sadze zeby miala cos przeciwko ze ja wklejam ja tutaj na polskim forum (same nie sa polkami wiec nawet nie ma szans na rozpoznanie). nie kazdy ma takie delikatne nerwy jak ty :)

Gość Stradivardiusz
No ladnie. ZDZ a nie pomyslalas o moich uczuciach? Jak ja sie teraz czuje wiedzac, ze wkleilas nie swoja fotke? Eh, ide plakac ;) A jak wyjdzie z tego "river" to Twoja wina! Tylko jeszcze napisz co masz delikatnego! Tak, to rozkaz! ;)

Gość Stradivardiusz
Uwielbiam delikatne galki oczne ... penetrowac wzrokiem :) Jakiej odpowiedzi oczekuje? "Bardzo chetnie, ale ja na gorze". Ale teraz musisz podac pytanie, ktorego tyczy sie ta odpowiedz ;) Albo lepiej nie, bo jeszcze cos dziwnego sobie pomyslisz :P ... a pytanie oczywiscie brzmialo: "Czy chcialabys delektowac sie krupnikiem podczas wakacji, przy czym Ty mialabys okazje kosztowac go u podnoza gory, a reszta grupy na gorze?"

Gość oj zdesperowana
zdecydowanie lepiej ci z czarnymi włosami z blond jakoś tak... tandetnie i wszystkie niedoskonałości rzucają się w oczy. mówię szczerze