Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka w kratkę

Dawny wielbiciel wżenił się w rodzinę mojego męża i chce się SPOTKAĆ!!

Polecane posty

Gość kropka w kratkę

Po co? Ma żonę, małe dziecko.... czyli ułożone życie, wie że ja też - bo mu powiedzieli, a naciska na kuzyna aby dopilnował żebym pojechała na wesele na którym oni też będą ... gadał nawet z moją teściową ... o co mu chodzi?

Gość kropka w kratkę
jaki podchwyt :D Ja nie mam z nim kontaktu i nie chce mieć... pisał mi kiedyś listy, wiersze, jeszcze w szkole ale nigdy mnie nie pociągał, potem każdy poszedł na studia w swoją stronę....

Gość prosty koles0
zapytaj swojego meza co zrobic, szybko znajdzie rade. Albo lepiej powiedz od razu, ze podoba ci sie zaistniala sytuacja a i masz nadzieje na maly romansik, to latwiej bedzie doradzic.

Gość kropka w kratkę
nie no on mi się nigdy nie podobał i nie ma mowy o żadnych romansach! Mąż jest o mnie bardzo zazdrosny i na takie historie działają na niego jak płachta dla byka, wie tylko że znam ze szkoły męża jego dalekiej kuzynki.... chce się wymiksować z tego wesela i mam nadziję ze mi się uda.... ... ale pytam bardziej z ciekawości, co ma w głowie facet, który małe dziecko i żonę od nie dawna, że myśli o koleżance z liceum sprzed 10 lat ...mnie jak mi kuzyn powiedział o nim, to z 10 minut musiałam sobie przypominać skąd znam to nazwisko!