Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

BYŁAM DZISIAJ PIERWSZY RAZ U NIEGO I JAK TO JA ZAWSZE ROBIĘ OGLĄD MIESZKANIA U NOWYCH LUDZI. POSZŁAM DO ŁAZIENKI I TAK SIEDZĘ NA TOALECIE I ZAUWAŻYŁAM PAPIER TOALETOWY, A OBOK PAPIERU NA PODŁODZE LEŻĄ CHUSTECZKI NIEMOWLĘCE NAWILŻANE ZDZIWIŁAM SIĘ I JAK WYSZŁAM Z UŚMIECHEM NA TWARZY ZAPYTAŁAM: - A CZY TY MASZ DZIECKO? A ON ODPOWIEDZIAŁ: NIE MAM DZIECKA, DLACZEGO PYTASZ? A JA: NO BO ZAUWAŻYŁAM, ŻE MASZ CHUSTECZKI NAWILŻANE DLA DZIECI I POMYŚLAŁAM, ŻE MOŻESZ MIEĆ DZIECKO...NO BO PO CÓŻ INNEGO TRZYMAĆ CHUSTECZKI DLA DZIECI A ON: TO TY NIE UŻYWASZ PO PODTARCIU SIĘ CHUSTECZEK NAWILŻANYCH DO OBMYCIA HIGIENICZNEGO? A JA: NO WIESZ...(nie wiedziałam jak wybrnąć z tej sytuacji, bo mnie zaskoczył) NIE UŻYWAM, ALE ZA TO MYJĘ SIĘ W UMYWALCE NA CO ON SIĘ SKRZYWIŁ: W UMYWALCE? ZROBIŁAM SIĘ CZERWONA JAK POMIDOR I JUŻ NIE PYTAŁAM O TE CHUSTECZKI, ALE DLA MNIE TO DZIWNE, ŻE 34 LETNI FACET PODCIERA SIĘ CHUSTECZKAMI DLA DZIECI, PRZECIEŻ KAŻDEMU WYSTARCZA PRZECIEŻ ZWYKŁY PAPIER TOALETOWY. CZY TO MOŻE OZNACZAĆ, ŻE ON MA JAKIEŚ NALECIAŁOŚCI JUŻ STAREGO KAWALERA ? CHYBA ZACZNĘ SIĘ BAĆ, CO NASTĘPNE MNIE ZASKOCZY...

Gość Diamond 4ever
10/10!!Brilliant Action!

Gość to jest masakra
przykro mi, jest ci głupio z tego powodu, że facet bardziej dba o higienę niż ty. I próby wytykania mu czegokolwiek nic tu nie zmienią. Ale przynajmniej wiesz, ze bez obaw możesz mu wylizać odbyt :)

Gość life from Usa.
Higiena to podstawa jak pupa to tylko w zlewie.Good Work:classic_cool:

Gość dfgdgdfdgd
jasne średnio 2 razy na tydzień jesteś u niego pierwszy raz i jest ta sytuacja :P już nam się znudził ten topic, wymyśl coś nowego :D by Cie zmotywować dodam, że ten i tak był do doooopy

Gość to jest masakra
Mimo wszystko dodam również iż pupę "po"należy rzetelnie podmyć w zlewie lub w bidecie ewentualnie:)

Gość dfddd
są nawet kible podmywające dupę (w Japonii bardzo popularne). Po czynności naciskasz guzik, wysuwa się rurka i podmywa dupę :)

Gość Autorko Jesteśmy jak
zwykłe z Tobą.Forum jest od tego by wspierać.Higiena to podstawa!:classic_cool:

Gość orpat
bez przesady, chusteczki dla dzieci? co to za facet? pewnie jakiś delikates ogolony tu i owdzie

Gość ;ki;oiu
no tak, skrytykujmy, nie ma to jak obsrana owłosiona dupa. Czuć mężczyznę..

Gość Autorko Jesteśmy jak
23:35 [zgłoś do usunięcia] dfddd Owszem.Owszem.Cacko jest zaiste chwalebne tylko szkoda że na dzień dzisiejszy w Japonii:D ps Mam nadzieje,że nie będziemy czekać na naszym rynku stosunkowo długo. Już teraz sprawę można załatwić poprzez inne rozwiązanie. Specjalny wężyk-domontowany do całościowej konstrukcji sedes "mini prysznic",ktorym możemy poprzez duże ciśnienie emitowanego przez ten element strumienia wody wspaniale i niecodziennie odświeżyć pupę "po".:classic_cool:

Gość dfddd
można kupić w polsce www.i-love-water.pl Niestety taki kibelek to wydatek 6-18tys zł

Gość poopa "po"
Remember!Always "after"I need water! :classic_cool:

Gość byl już ten topik
już taki kiedyś czytałam!

Gość party time!!"
Cena wygórowana jak na polski rynek. To już wolę zamontowac bidet pod wspólny albo odrębny spływ. To też jest dobre urządzenie. A może nawet najlepsze.Mam również pewne wątpliwości co do skuteczności rozwiązania "water-clozet".Chodzi generalnie o ciśnienie.

Gość party time!!"
No być może niejasno się wyraziłem bo właściwie water clozet czy tam flusch toilet to zasadniczo klasyczny sedes ze spluczką ale wiadomo o co cho.O te sedesy z opcją "mycia"się tam"po.":classic_cool:

Gość Ej faktycznie taki temat
już był....fuck out !:D :D