Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojączka

prezerwatywa w pochwie

Polecane posty

Gość bojączka

witam. Wczoraj mialam taki problem. Kochalismy sie z moim chlopakiem 22.10. o godz 22.30 i gumka mu sie sie zsuneła i zostala u mnie w srodku. Byłam na nim i tak wywijałam ze mie poczulismy ze ona mu sie zsuneła. Po 2-3 minutach on sie skapnał ze nie ma jej na jego instrumencie i nas zamurowało. Znajdowala sie w pochwie na głebokosc całego palca. wyciagłam ją była zwinieta cos podobnie jak nowa. Nie doszło do wytrysku w pochwie a ja byłam w 18 dniu i cykl moj jet przewaznie co 26-28 dni. Używał prezerwatywy unimil te zółte z srokiem plemnikobójczym. To było nasze jedyne zabezpieczenie. Bedzie z tego ciąża? Prosze o pomoc i szybka porade co mam zrobic. Prosze odp mi szybko!!!

Gość Gratuluję kochanie, będziesz
mamą! :D

Gość hahhahakurczę
jak się boisz to idź do lekarza po recepte na 72.

Gość nas moje powinnaś
byc spokojna jeśli nie doszło do wytrysku, a i środek plemnikobójczy coś zadziałał co do tabletek 72 godziny to możesz zazyc jednak z tego co czytałam ma duzo skutków ubocznych

Gość Asia265
bojączka Ile chłopak ma lat?

Gość do Bemkag
a co to ma do rzeczy ile ma lat, czy jak starszy to może kochać się bez prezerwatywy, a może jak starszy to winien stosować inną pozycję, a jak młodszy to co. Co za głupie pytanie. A jeżeli faktycznie będziesz w ciąży to kolejne niechciane dziecko

Gość dfrgtyui0-
Spokojnie, prawdopodobieństwo minimalne :) Też kilka razy zdarzyła się nam taka sytuacja. Ale dzięki temu, że dni niepłodne a prezerwatywa ze środkiem plemnikobójczym to ryzyka dużego nie było :P

Gość bojączka
Ja mam 18 lat a moj chłopak 19 lat