Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla maluszkaaaa

Co kupić malutkiemu dziecku do szpitala?

Polecane posty

Gość dla maluszkaaaa

dzisiaj zostałam ciocią - pierwszy raz kopnął mnie ten zaszczyt:D co kupić najlepiej małej dziewczynce? zabawkę czy lepiej jakieś ubranko?

Gość dla maluszkaaaa
powiedzcie co lepsze, bo musze zaraz pojsc na miasto i cos kupic, bo chce odwedziec ich w szpitalu

Gość 45368877
A świeżo uieczona mamusia zaprosiła cię? Jak nie to zadzwo i zapytaj czy możesz ją odiwedzić, bo z doświadczenia wiem, że kobieta wykończona porodem nie koniecznie może mieć ochotę na odwiedziny.. Kup np. śpioszki albo pieluszki.

Gość kup
pieluchy, to zawsze sie przyda. wiem bo sama jestem mamą. i zawsze prosilam o pieluszki, zadnych spioszkow,ani zabawek bo tego mialam pelno.

Gość a kyszszsz zmijo jadowita
ja rodze niedlugo i powiem ci, ze bardziej ucieszylabym sie z pieluszek niz z ubranka dla dziecka. Ciuszkow mam dosc duzo- tak jakos mi sie uzbieralo, no ale to sprawa indywidualna. :)

Gość a kyszszsz zmijo jadowita
fajne te zawieszki ale strasznie drogie :(

Gość każda młoda mama
ucieszy się z pieluch i będzie to dobrze odebrane jak je kupisz. Ja zawsze kupuję pieluchy dla dziecka,chybz ze jest juz starsze(kilka mies) to dołączam jakąs zabawkę dla niego. Pa.

Gość mfkdj
Najpierw zadzwon czy wogole mama dzidziusia chce odwiedzin w szpitalu. Nie wiem jak w Pl,ale tutaj za granica nie jest przyjete aby zasypywac dzidziusia prezentami w szpitalu-w koncu mama i dziecko beda tam kilka dni i beda musialy tachac to wszystko do domu.Przyjelo sie ze mama w szpitalu otrzymuje drobny upominek.Natomiast pozniej bedac z wizyta u maluszka w domu-zanosimy konkretny prezent:)

Gość dla maluszkaaaa
Pewnie, że chce sama zadzwoniła do mnie. Męża przy niej nie ma, bo termin miała na 30tego, a on w pracy poza miastem. I nagle dziś w nocy zaczęła się cała akcja. Dziecka nie będę męczyć, ale dobrze będzie jak wezmę dla małej jakiś upominek. Pieluszki? a jaka firma?

Gość no to wejdz pod ten link
Ja od koleżanek dostałam: -kocyk (bardzo się przydał :)) -pampersy -kosmetyki oilatum (też wykorzystałam) -masę ubranek

Gość dla maluszkaaaa
A jesli chodzi o ubranka to na jaki wzrost? slyszalam, ze trzeba troche wieksze kupowac, bo szybko malenstwa rosna. ja to sie nie znam nie mam wlasnych:) wiem, ze wazy 3 z czyms, ale nie dopytalam ile ma com

Gość lena/#/
Kosmetyki oilatum lub emolium - droższe, ale dobre, możesz kupić np. całą serię.

Gość lena/#/
A ubranka najlepiej bawełniane, mięciuteńkie, takie by skóra dziecka oddychała np. pajacyki, bodziaki :) W TESCO są fajne bodziaki (pakowane po 3 sztuki) - super bawełna, nie rozciąga się w praniu.

Gość lena/#/
A pieluszki najlepiej Pampers najmniejszy rozmiar, najdroższe, ale bezkonkurencyjne :)